Reális lehet ez a fizu kezdőként?
Figyelt kérdés
Nyáron diplomáztam és most ajánlottak egy multinál könyvelő pozíciót Budapesten br. 430 eft-ért.
Angolul kellene dolgozni felsőfokon megy a nyelv szerintetek ez milyen fizu, elfogadjam-e?
2021. aug. 31. 18:06
1/21 anonim válasza:
Full angolos melóért nem akarok negatív lenni, de bőven lehetne több, de ha multi, és normális állás, ahol tanulsz, igazából még elmegy. Furcsa karakterisztikáját a közgazdász melóknak, hogy ahol tanulsz, és karriert építesz, kevesebbet fizet, mint az, ahol egy robot vagy. Példának okáért ha egy SSC-ben végzel adatbevitelt a SAP-ba, szerintem kevés.
2/21 anonim válasza:
Nem mondanám nagy számnak, de az első hely szerintem nem a pénzről kell szóljon, hanem jó nevű cég legyen, ahol sok mindent tudsz tanulni. Amit az egyes mondott, az is igaz (vannak droidjellegű SSC munkák is, főleg pont ezen a területen, ami tudásszerzésre nem a legjobb).
3/21 anonim válasza:
Fogadd el, dolgozz ott 1 evet, es utaba ennel sokkal tobbet kapsz majd. Addig is a biztosra menj.
4/21 A kérdező kommentje:
#3 mennyi az a sokkal több?
2021. aug. 31. 18:31
5/21 anonim válasza:
Releváns, pár éves tapasztalattal br 600-650-től felfelé, és igazából ebben a szakmában viszonylag sokat lehet mozogni magasabb poziba, profi csopvez kereshet 1M felett is, vagy akár saját vállalkozásod is lehet.
De alapvetően kezdésnek szerintem ez egy korrekt ajánlat.
6/21 anonim válasza:
Kezdésnek jó, SSC-be ne menj könyvelőként mert az tényleg droid munka
7/21 A kérdező kommentje:
#6Tudnál mondani ssc-ket?
Ez egy nagy IT multi ahol van az állás.
2021. aug. 31. 20:41
8/21 anonim válasza:
7)
Teljesség igénye nélkül Morgan Stanley, Blackrock, BP, Exxon, Citi, Eaton, KPMG Global Services (Nem a KPMG Hungary!!), TATA, GE részben, Vodaphone részben, Alcoa, és asszem a KUKA is.
10/21 anonim válasza:
Szerintem kevés. Nem vagyok otthon a könyvelő fizukban, de admin munkánál van br 300 körül azért felsőfoku nyelvtudas könyvelő kombo.. Palyakezdonek is gyatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!