Bejelentett munkahely mellett vállalkozás?
Figyelt kérdés
Szerintetek az működhet, hogy én például egy irodában dolgozok egy cégnél. De a "másodállásom" pedig egy saját vállalkozás. Mittudomén nyitok egy büfét. Vagy egy üzletet. Ezt más már csinálta így?2022. júl. 4. 10:03
1/4 anonim válasza:
Miert ne lehetne? Siman lehetsz vallalkozo masodallasban
3/4 anonim válasza:
Igen.
A szerződésedet nézd meg, sokszor tesznek bele olyan kitételt, hogy informálnod kell a többes hogviszonyról a munkáltatódat.
4/4 anonim válasza:
Igen, csináltam. Külföldi főállás mellett itthon 11 tevékenységi körrel volt 4 üzletem másodállásbsn ev-ként.
Most hivatásosként , szolgálat mellett van home officeos szolgáltatásaim 3 telephellyel másodállásban, jövőre még bővítek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!