A szüleim miért ennyire spórolósak?
Egy kis ricon a kavejukba es megoldodott a problemad..
Amugy mi a szart picsogsz itt. Ha nem tetszik, lepj ki es elj onalloan.
A "jobban élnek" relatív fogalom. Te nyilván vágynál egy új, menő autóra, szóval a szemedben a 18 éves Focus egyenlő a "rossz élettel". Én is ilyen korú kocsival járok, és elvisz a-ból b-be, max. a vagizás miatt ülnék be más kocsiba, amúgy nem látom értelmét, számomra csak egy eszköz.
A nyaralás vagy a márkás ruhák, kütyük valakit nem hoznak lázba.
Én inkább más árnyoldalát látom ennek. Dolgozol a vállalkozásba ingyen. Nincs saját egzisztenciád, ki vagy szolgáltatva a szüleidnek, nincs saját pénzed. Szerintem ez a legnagyobb gondod, hogy kocsira is a szüleidtől kell kérni, mert nincs kereseted. Neked azért adtak egy lakást vagy bármit vagy együtt élsz még velük? Vagy tényleg miből élsz, ha nincs kereseted?
Egyrészt azért is jó lenne, ha fizetést kapnál, legalább minimálbért, hogy a tb-d legyen meg normálisan, meg nyugdíjadhoz is teljen a szolgálati időd (tudom nekünk már nem lesz nyugdíj de akkor is), a amásik, hogy legyen saját kis pénzed, amiből tudod fedezni a szüleidnek extrának tűnő kiadásokat.
Másrészt te mit szánsz magadnak útnak? Ebben a vállalkozásban akarsz tovább dolgozni? Ez lesz neked is az életed mint a szüleidnek? Vagy más vágyaid vannak mással foglalkoznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!