Hogy spórolósabb?

Figyelt kérdés

Ha minden egyes nap veszek (occsó') ásványvizet, vagy ha minden nap újratöltöm a 1,5 literes üveget? :D

Mondjuk kalkuláljunk 30 nappal, hogy jövök ki jobban?

2020. jún. 9. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
A csapvíz mindig is olcsóbb lesz.
2020. jún. 9. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Összegezve a kérdésed 30*55, vagy 30*0,7 a kevesebb???

kedves kérdező megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

2020. jún. 9. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
A csapvíz. Nem utolsó sorban még pet palackból sem kell annyi.
2020. jún. 9. 10:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a kérdésemnek mi köze az életkoromhoz :D Nyugodtan nézzél hülyének, de akkor meg tegyél meg nekem egy szívességet és ne kommentelj ide, köszönöm :)
2020. jún. 9. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem az életkorodhoz, akkor az észbeli állapotodhoz lehet köze a kérdésednek...
2020. jún. 9. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

1 m3 csapvíz 400 forint kb. Az 1000 liter. Vagyis a 1,5 literes üvegedet megtöltheted belőle 666-szor

Ha 30 napon keresztül mindennap veszel egy üveg ásványvizet, az 30x60 Ft = 1800 Ft

Ha 30 napon keresztül mindennap újratöltöd a vizespalackod csapvízzel, az mondjuk 45 liter csapvíz. 400 Ft/1000 l = 0,4 Ft/l

0,4 Ft/l * 45 l = 18 Ft

Egyéb kérdés?

2020. jún. 9. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

[link]

"...mindenki igyon sok-sok vizet! De ugyan miért jó 0,33-as miniatűr flakonból pohárba töltve fogyasztani? Ráadásul akár 1000-szer annyiért, mint az otthoni csapvizet. Az árak persze vízszolgáltatónként változnak, de általában még csatornadíjjal együtt sem éri el az 1 forint/liter összeget a csapvíz ára. Erről mindenki megbizonyosodhat a vízszámlája segítségével."

2020. jún. 9. 12:04
 8/9 A kérdező kommentje:

"Kedves" 5. ha ekkora p*raszt vagy, akkor jobban teszed ha elmész innen :) Nem tudom miért kell rögtön ekkora b*nkónak lenni, persze tudom, nyilván te olyan r*hadt okos vagy...bocsáss meg...egyáltalán hogy merek ide ilyen kérdést kiírni, nem? Mert ez az oldal nem erre van :)

Tipikus "kisokos" lehetsz, aki mindenkit lenéz, csak azért mert úgy gondolja, hogy ő a világ legokosabb embere. Ne a kérdésemből ítélj meg, mert ha már "iq bajnokokról" beszélünk, akkor nyilvánvalóan neked vannak problémáid ott fent, hogyha valakit egy kérdés miatt elítélsz :)

Annyira primitív vagy, hogy rögtön kiosztasz, mert "hülyeséget" kérdeztem :) Ha nem tetszik nem kötelező válaszolnod, könyvelj el magadban hülyének, és menj tovább másokat b*szogatni, mert én ebből a stílusból köszönöm, de nem kérek.

További "szép" napot (bár ha ennyire negatív vagy, akkor gondolom alig várod, hogy megd*gölj :) )

A többi értelmes kommentelőnek köszönöm a válaszát! :D <3

2020. jún. 9. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze, más a paraszt, mert te nem tudsz osztani/szorozni...

:-D :-D :-D

2020. jún. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!