Van itt olyan jólelkű vendéglátós vállalkozó akivel tudnék beszélgetni és szívesen segít/válaszol a kérdéseimre?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 20:38
2/13 anonim válasza:
Kérdésenként 2000 forintért válaszolok.
3/13 anonim válasza:
Ha kiirod akkor valaszt kapsz, ha nem akkor kolbaszt
4/13 A kérdező kommentje:
Ez a kérdésem, ha nincs, így jártam. Felteszem a kérdéseimet máshol másnak.
2021. okt. 1. 21:10
5/13 anonim válasza:
Van, mit szeretnel? Privatra sose valaszolok
7/13 anonim válasza:
Annyit írtál, hogy kérdéseid vannak, tud-e valaki válaszolni, de nem írtad ki a kérdéseidet, így nem tudjuk, hogy tudunk-e válaszolni...
Gondolom az első kérdésed és ráadásul még nagyon fiatalka is lehetsz, ne add fel menni fog ez csak több melót kell belefektetned a kérdésedbe pl. leírhatnád a tényleges kérdésedet és, hogy mire is vagy kíváncsi.
9/13 anonim válasza:
Nekem irhatsz, ha tudok, valaszolok.
10/13 anonim válasza:
Ha valami kérdés van azt itt kell feltenni nem pedig privátban.
8-as és kilences ha annyira akartok nekem segíthettek.
Na lássuk tényleg akartok e segíteni vagy csak a szátok jár.
Tehát vegyétek úgy hogy feltettem minden kérdést ami a vendéglátás alapokhoz kell.
Várom a válaszokat itt a közösbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!