Hogy lehet meg alapítani 1 vendéglátós egységet és abból szármozi bevételből 1 más vállalkozást is létre lehet hozni?
A kérdés "helytelen", mert "sokat akar a szarka..."
Helyesen így hangzik:
Hogy lehet meg alapítani 1 vendéglátós egységet és nem csődbe menni?
Feltételek: Vállalkozói kiváltása, vendéglátós végzettség vagy olyan alkalmazott, akinek van, vállalkozási ismeretek, egy ideális helyen lévő helyiség, berendezés, rengeteg engedély és PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ.
Én azt nem értem, hogy miért akarnál másik vállalkozást? Minek dupla fenntartási költség, mikor a vendéglátós is tud tevékenységi kört bővíteni?
Megfelelő kompetenciával hónapok alatt lehet megtérülésed és lehet gondolkodni terjeszkedésben is. ( 2 év alatt 4 egységgel, három megyében bővült az első üzletem és mellette van más 10 tevékenységi kör is , amit a vendéglátó eredményei alapján fejleszthetővé vált ).
Túlmisztifikáljátok ezt az alig két hetes engedélyezést és kezdeti meg működési költségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!