Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Akik vízparton kukoricát...

Akik vízparton kukoricát árulnak, van ötletetek, hogy milyen forgalmat generálnak? mennyi költsége, adóvonzata van egy ilyen biznisznek? milyen engedélyek kellenek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 15:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=qPIla_aRHL4 , sajnos nem volt rá lehetőség, lopás, vadkár, géphiány, így maradt a kézi.

Kézi szedésben átlagom 100db/h alatti, ez 500Ft/h napszámban, ki is röhögtek érte, hogy milyen lassú vagyok. A profik 4-6db/min, 180-300db/h, 800-1500Ft/h.

Kérdező eddig azt hittem, hogy a 40 fős bandáddal, elírás családoddal nem a kukoricát akarod szedni, hanem a "kukót" árulni!

Ne a termesztésről kérdezgessél, inkább osszad meg velünk, hogy mit intéztél az elmúlt 1 hétben. Van már kukós :) helyed? Engedélyek? Üzleti terv? Költségelemzésed? Munkásod? Kukós :) családod is beszáll? Megvetted már az eszközöket? Pörög már a nagy kukós :) üzleted, vagy még mindig a sori munkáról álmodozol?

2021. júl. 7. 09:23
 32/44 anonim ***** válasza:

31: Most már én is kezdem magam körhintában érezni...

Az elején próbáltam neki magyarázni, hogy üzleti terv, kalkuláció, egyebek - de jól lehülyézett, hogy ő nem gyárat akar ... :-D :-D

Most meg hirtelen nem teríteni akar, hanem termelni...? :-O :-O

2021. júl. 7. 09:33
 33/44 anonim ***** válasza:

Lehet csak én nem értem?

A kukoricát, kukit (kukidat), vagy a kukót (popsidat) akarod árulni a Balatonon?

2021. júl. 7. 14:19
 34/44 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Mi lett végül?

Pörög már a kuki árulás?

Mennyit kaszáltál?

2021. júl. 15. 15:01
 35/44 anonim ***** válasza:
Hány mázsát terítettél, kérdező? :D
2021. júl. 15. 15:01
 36/44 A kérdező kommentje:

még semennyit

de aki azt hiszi, hogy 100 oldal üzleti terv kell hozzá az téved

a bicikli jűrművemet terveztem tolni... nagyot óbégatni, hogy kukorica eladó

megvenni x ftért megfőzni, megsózni ennyi az üzleti terv

nem tesla spaceX-et akarok indítani, vagy űrtechnikával foglalkozó 1000 fős gyárat

2021. júl. 15. 15:42
 37/44 anonim ***** válasza:

Tehát olyan a haditerved mint 1970-1980-as években volt az árusítás, ruha alatt becsempészve 10-20db-al felfegyverkezel, ha jön a rendőr azt mondod te eszed meg és nem eladásra hoztad???

Kifizeted az 1000Ft-os strandbelépőt, majd feketén zacsistól megpróbálod elsózni a sós kukidat?

Ez lenne a terv?

Mikorra időzíted az akciót?

Nem félsz, hogy kicsúszol az időből és télen majd nem harapnak a kukidra?

2021. júl. 15. 16:23
 38/44 anonim ***** válasza:

36:

1) senki nem írta, hogy 100 oldalas üzleti terv kell.

De valamire szükség van!

2) ha te ezt csinálod, ez nem vállalkozás, hanem gagyi feketézés.... Aztán majd jól megb.c a NAV. :-)))

2021. júl. 15. 17:57
 39/44 anonim ***** válasza:

#37: amint észreveszi a strandüzemeltető, azonnal ki fogja penderíteni...

De legelőször a legális árusok fogják fejbekólintani, és feljelenteni!

Öt percig működőképes "üzleti modell".

:-D

2021. júl. 15. 17:58
 40/44 anonim ***** válasza:

Kérdező írjál kereken 1 oldalt, de ne 200-as betűmérettel (12-esben is jó)!

Amint elkészültél vele jöhet a következő lépés.

2021. júl. 15. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!