Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A magyar emberek miért ilyenek?

A magyar emberek miért ilyenek?

Figyelt kérdés
Saját webshopom van viszont miért van az hogy rendelnek tőlem valamit majd meggondolják magukat és mégse fizetik ki illetve nem veszik át a terméket. Ezzel engem meg szivatva úgymond anyagilag főként. Miért írnak hogy kell nekik meg ez meg az végül mégse. Ha megrendeltem nekik már nem kell. És rajtam meg rám maradnak a termékek.
2021. máj. 6. 09:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Hiába utaltatsz előre, akkor is ha visszaküldi kötelességed visszavenni.
2021. máj. 6. 12:45
 22/25 anonim ***** válasza:
39%

[link]

" a rendőrségtől kértünk állásfoglalást.

Járdán tilos

– A roller használója segédmotoroskerékpár-vezetőnek minősül (L1e jármű-kategória), ha a roller elektromos, műszaki adatai szerint a teljesítménye 400 W alatti, a mért sebessége meghaladhatja a gyalogos 10 km/h-s sebességét, és a segédmotoros kerékpár tervezési sebességének tartományán (45 km/h) belül van – tájékoztatta lapunkat dr. Fedor Rita r. őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

– Elektromos rollerrel úgy lehet közlekedni, mint segédmotoros kerékpárral: a szabályok szerint lakott területen belül nem lehet sem a járdán, sem a kerékpárúton használni (kivéve lakott területen kívül). A roller használójának az úttesten kell közlekednie (az úttest jobb széléhez húzódva), kötelező a bukósisak, de vezetői engedéllyel és felelősségbiztosítással is rendelkeznie kell."

2021. máj. 6. 12:55
 23/25 anonim ***** válasza:
60%

Ezer bocs, ezt nem ide akartam! :)

Elnézést...

2021. máj. 6. 12:56
 24/25 anonim ***** válasza:
44%
én az ilyen vevőket megjelölöm.. aztán ha legközelebb fizetne, akkor számára az utánvét nem elérhető... vagy éppenséggel a termék nem elérhető.
2021. máj. 6. 17:35
 25/25 anonim ***** válasza:
65%
20: olvad el a #4-es hozzászólást. Gondolom nem sima bögrét gyártat külön, ami amúgy 250 forint az ikeában
2021. máj. 6. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!