Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi időt képesek várni a...

Mennyi időt képesek várni a magyar emberek egy személyre szabott dologra?

Figyelt kérdés
Szeretnék nyitni egy online webshoppot (dropshippingel) ahol az emberek személyre szabott dolgokat vásárolhatnak. Ugye Kínából azért legalább 20 nap mire megérkezik az áru, de ugy gondolom az emberek elnézőbbek lesznek ha személyre szabott dologról van szó. Ti mit gondoltok? Várnának az emberek akár egy hónapot egy személyre szabott dologra? Nem bögre meg ilyen sablon dolgokról lenne szó!

2020. dec. 11. 15:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szia, én akár várnék, ha olyan minőségű. De nem értem, hogy ezt hogy mondod. Kérlek fejtsd ki. Úgy, hogy átalakíttatsz valamit pl? Vagy, hogy kitalálod nekem pl mi kellene. Bocsi de tényleg nem értem.
2020. dec. 11. 16:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Az első dolog amin gondolkoztam az egy fülbevaló lenne. Tipikus vastag nagy karika, és személyre lehetne szabni hogy pl egy név legyen a közepébe.
2020. dec. 11. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

semennyit. megrendelem én kínából ugyanazt, és nem fizetek neked.

a dropshipping halott

2020. dec. 11. 19:21
 4/12 A kérdező kommentje:
A dropshipping halott?:D Dehogy halott. Egy kő alatt élsz.
2020. dec. 11. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:

pont, hogy én nem élek kő alatt... pár éve tombolt a dropshipping láz, mostanra teljesen érthető okokból kiszállt mindenki belőle, mert nincs benne pénz.

Jörőre még annyi sem lesz, mert vége a vám és áfa mentes áru történetnek

2020. dec. 11. 21:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Kapásból 3 boltot tudnék mondani csak magyarországon akik dropshippelnek és naponta több száz rendelésük érkezik be. Láds: pinkpanda, brighwhite stb.
2020. dec. 11. 21:08
 7/12 A kérdező kommentje:
A jövő évi vámolásra már most meg van a megoldásuk a Kínai eladóknak. Nagyon sok EU raktárat nyitottak már meg, onnan is lehetne droppshippelni éppen csak kb 2x annyiba kerülnek a dolgok mint kínából.
2020. dec. 11. 21:10
 8/12 A kérdező kommentje:

[link]

itt mindegyik dropshipper. Nem halott ez még. Sőt! Most fog felvirágozni a járvány és a korlátozások miatt.

2020. dec. 11. 21:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Attól függ mi az. Engem egy ékszer nem hoz lázba, így nem várnék rá egy hónapot. Olyan dolgokat rendelek kínából, amire úgy isten igazából nincs is nélkülözhetetlenül szükségem, nem dől össze a világ, ha nem érkezik meg, vagy amit tudok még használni, csak lassan tönkremegy, ezért rendelek időben újat.

Viszont ezeknél is összehasonlítom általában, hogy mennyiért kapnám meg itthon, tudok-e rá várni és mennyiért kapom meg kínából. Ha utóbbit látom jobbnak, akkor nem fizetnék egy magyar oldalon többet, főleg ha ugyanannyit kell rá várni.

2020. dec. 12. 08:17
 10/12 anonim ***** válasza:

A dropshippingbe nagyon könnyű beszállni, és amint megjelenik több új szereplő, onnantól kezdve árverseny.

Minden könnyű dolognak megvan a maga buktatója.

2020. dec. 12. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!