Mennyi időt képesek várni a magyar emberek egy személyre szabott dologra?
semennyit. megrendelem én kínából ugyanazt, és nem fizetek neked.
a dropshipping halott
pont, hogy én nem élek kő alatt... pár éve tombolt a dropshipping láz, mostanra teljesen érthető okokból kiszállt mindenki belőle, mert nincs benne pénz.
Jörőre még annyi sem lesz, mert vége a vám és áfa mentes áru történetnek
itt mindegyik dropshipper. Nem halott ez még. Sőt! Most fog felvirágozni a járvány és a korlátozások miatt.
Attól függ mi az. Engem egy ékszer nem hoz lázba, így nem várnék rá egy hónapot. Olyan dolgokat rendelek kínából, amire úgy isten igazából nincs is nélkülözhetetlenül szükségem, nem dől össze a világ, ha nem érkezik meg, vagy amit tudok még használni, csak lassan tönkremegy, ezért rendelek időben újat.
Viszont ezeknél is összehasonlítom általában, hogy mennyiért kapnám meg itthon, tudok-e rá várni és mennyiért kapom meg kínából. Ha utóbbit látom jobbnak, akkor nem fizetnék egy magyar oldalon többet, főleg ha ugyanannyit kell rá várni.
A dropshippingbe nagyon könnyű beszállni, és amint megjelenik több új szereplő, onnantól kezdve árverseny.
Minden könnyű dolognak megvan a maga buktatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!