Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a magyar emberek?

Miért ilyenek a magyar emberek?

Figyelt kérdés
Van egy webáruházam és előre rendelek termékeket a a gyártótól. Írnak nekem üzenetet az emberek hogy kell nekik a termék meg ez meg az végül nem veszik át meggondolják magukat nem írnak vissza és stb. Én pedig akkor ezáltal nem kevés bevétel kiesésem lesz ha előre megrendelem és nem tudom eladni mert aki rendelt az végül meg gondolta magát. Ha utánvéttel kérik akkor nem veszik át azt még nekem kellett fizetnem a postaköltségért is. Hogyan lehetne ezt megoldani szerintetek? Csináljam csak úgy hogy előre utalást állítok be?
2021. febr. 8. 15:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
2021. febr. 8. 15:54
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Más hibáztatása már jól megy, most próbálj meg megoldást találni a dologra, vagy húzd le a rolót.
2021. febr. 8. 15:56
 3/19 A kérdező kommentje:
Na milyen okos válaszok érkeztek. Használhatatlan.
2021. febr. 8. 15:58
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Tőled én sem vásárolnék szívesen. Egyszerűen árad a rosszindulat belőled.
2021. febr. 8. 16:00
 5/19 A kérdező kommentje:

Miért? Rosszindulatú lennék? :D Olvasd végig akkor mégegyszer a kérdésemet.

Ha rendel valamit az ember valakitől most lényegtelen és utánvétet kér vagy személyes átvételt de nem megy el a megbeszélt helyre vagy nem veszi át a csomagot és aztán vissza sem jelez akkor minek kell rendeleni? Ezértkrédezem hogy miért ilyenek az emberek? Ha meggondolják magukat minek vásárolnak ügye... Ezért kérdezném hogy kinek mi a véleménye arról hogy ha előre utalást választanék? Mert akkor nem lesz bevétel kiesésem.

2021. febr. 8. 16:04
 6/19 anonim ***** válasza:
38%
Hajrá, max megrendelés se nagyon lesz. Akkor mi a kérdés? Még azt se tudjuk mi a figyfenét árulsz, egyedi kézműves bútort, vagy kínából megrendelt vackokat 100-500%-os áron.
2021. febr. 8. 16:09
 7/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
61%

"Ezért kérdezném hogy kinek mi a véleménye arról hogy ha előre utalást választanék? Mert akkor nem lesz bevétel kiesésem."

A távollevő felek közt létrejött vásárlástól való elállási joggal tisztában vagy? Csak mert ezt a jogát a vevőnek nem csorbíthatod, és erre nem megoldás az előreutalás sem.

Sajnos a kereskedelem világa ilyen. Van, hogy rajtad marad az áru, van hogy veszteséges leszel. Biztosan megfelelően utánajártál a webshopppal kapcsolatos dolgoknak, vagy csak jó ötletnek tűnt indítani egyet? Esetleg csak a pozitív dolgokat olvastad el?

2021. febr. 8. 16:33
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Rossz vevőközönséged vonzottál be valószínűleg. A legproblémásabb vevők általában azok, akik kevésért vásárolnak.

Rendelnek 1500 Ft-ért összesen, aztán kiakadnak azon, hogy ugyanennyibe kerül a szállítási díj, és persze ezért a pénzért extra minőséget várnak el.

Közel tíz éve van webáruházam, és ez az általános tapasztalatom. Az áraid feljebb tolásával, a termékköröd minőségibbé tételével ugyan magasabb áraid lehetnek, de elkerülöd az ilyen vevőközönséget is.

Az utánvét megszüntetése is jó ötlet, bár alaposan visszaesnek vele a megrendeléseid, de kevesebb ilyen esettel számolhatsz, akár még meg is érheti. Az előrendelés gondjára viszont sajnos ez sem gyógyír. Esetleg kérhetsz rá előleget.

2021. febr. 8. 16:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Koplárovics Béci: Ezzel nem értek egyet mert a vevőnek és az eladonak is ugye van joga. De az hogy ha en veszek egy kenyeret a boltban es megkerem egyik ismimet hogy fizesse ki a kenyeret és hozza ki nekem, majd kihozza es en erre mondanam hogy ahhh bocsi megse kell. Akkor szepen rarohad az ismerosomre mondjuk a kenyer de meg fizetett is erte tehat penzt is koltott ra. Es ki a hibas? A vevo aki rendelt az.
2021. febr. 8. 16:41
 10/19 A kérdező kommentje:
Marad az eloreutalás akkor. Amugy is szamtalan dropshipping webshop üzemel így.
2021. febr. 8. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!