Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ez?...

Szerintetek miért van ez? Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Ha van valami a plázába 50 ezerért inkább megveszi ott, mintsem megvenné használtan 30 ezerért például egy kondipadnál. Vagy pl: ha van egy kemping ágy 10 ezerért egy multiban matrac nélkül, akkor az ember még használtan sem tudja eladni 5 ezerért se matraccal.

De ugyanakkor a multikba vásárolnak, forog az áru, de ha valamit az ember eladna, mert semmi baja és sajnálja kidobni az a kutyának sem kell max ingyen.

2016. nov. 9. 18:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Mert a használt az használt. Én se veszek szívesen semmi használtat. Ki tudja, miért adják el, mennyire van leharcolva, még ha az eladó szerint tökéletes is.
2016. nov. 9. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az újra van 1-2 év garancia, a használtra nem. Az új (ha vmi hibája van) viszem vissza az üzletbe. A vaterás eladónak meg nem küldhetem vissza.
2016. nov. 9. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
64%

Mert megengedheti magának.

Sokan szerinted nem vannak új autót nem építenének új házat.

ha újonnan valami 50K az egy naposan már csak 30 pár karc és 15k és ahogy telnek a hetek megy le az ára egyszer csak eladhatatlan.

2016. nov. 9. 19:34
 4/14 A kérdező kommentje:
De közbe meg a legtöbb ember sír, hogy csóró..
2016. nov. 9. 21:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Meg a Provident iroda tele van a Duna Plázába, már reggel 7 kor.
2016. nov. 9. 21:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy összeizzadt kondipadot ki vesz meg 30-ért, ha az új 50?

1/4-ed áron kellene adnia, hogy esetleg a gondolat is felmerüljön bennem, hogy megveszem.

A lomisnál nincs garancia.

Nem is támogatom őket, irreális áron árulnak, bolhapiacosok szintén. Azért, mert az enyém volt, indokolta a nyanya a magas árat.

Ágyat szintén nem veszünk használtan.

Providenttel nincsen gond, persze nem hülyéknek való, akik házhoz vitetik a pénzt, plusz 90%-ért.

100 000-re 109 500-at fizettem vissza, teljesen jó áruhitel szerű kölcsön.

2016. nov. 9. 23:05
 7/14 A kérdező kommentje:

# 6/

De akkor mit csinálsz a dolgaiddal?

Minden kuka, vagy ingyen elvihető?

Spec én meg nem mozdulok meg gombokért, de ha valamit tényleg ki kell dobnom az garantáltan szemét lesz amivel senki sem tud semmit sem kezdeni, a kondipad meg jólesz a telekre betonvasnak!

2016. nov. 10. 00:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen vásárolok használt cuccot, és tény hogy sokan túlárazzák, 70-80%-os áron adnák a dolgokat 20-40% helyett (külföldön ennyiért szokás eladni, és szerintem ez a reális).
2016. nov. 10. 00:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem adom el a használt dolgaim, mert nem vásárolok gagyit!

1/4 árnál magasabban tőlem sem vesznek meg semmit.

Azért drága, mert az enyém volt hozzáállással nem lehet eladni.

6-os voltam.

2016. nov. 10. 12:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"az garantáltan szemét lesz amivel senki sem tud semmit sem kezdeni, a kondipad meg jólesz a telekre betonvasnak!"

Ez olyan dolog, mint mikor a fenyőfások a túlárazott, megmaradt szép fenyőket bosszúból feldarabolják.

Sokan örülnének neki.

2016. nov. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!