Szerintetek miért van ez? Miért ilyenek az emberek?
Ha van valami a plázába 50 ezerért inkább megveszi ott, mintsem megvenné használtan 30 ezerért például egy kondipadnál. Vagy pl: ha van egy kemping ágy 10 ezerért egy multiban matrac nélkül, akkor az ember még használtan sem tudja eladni 5 ezerért se matraccal.
De ugyanakkor a multikba vásárolnak, forog az áru, de ha valamit az ember eladna, mert semmi baja és sajnálja kidobni az a kutyának sem kell max ingyen.
Mert megengedheti magának.
Sokan szerinted nem vannak új autót nem építenének új házat.
ha újonnan valami 50K az egy naposan már csak 30 pár karc és 15k és ahogy telnek a hetek megy le az ára egyszer csak eladhatatlan.
Egy összeizzadt kondipadot ki vesz meg 30-ért, ha az új 50?
1/4-ed áron kellene adnia, hogy esetleg a gondolat is felmerüljön bennem, hogy megveszem.
A lomisnál nincs garancia.
Nem is támogatom őket, irreális áron árulnak, bolhapiacosok szintén. Azért, mert az enyém volt, indokolta a nyanya a magas árat.
Ágyat szintén nem veszünk használtan.
Providenttel nincsen gond, persze nem hülyéknek való, akik házhoz vitetik a pénzt, plusz 90%-ért.
100 000-re 109 500-at fizettem vissza, teljesen jó áruhitel szerű kölcsön.
# 6/
De akkor mit csinálsz a dolgaiddal?
Minden kuka, vagy ingyen elvihető?
Spec én meg nem mozdulok meg gombokért, de ha valamit tényleg ki kell dobnom az garantáltan szemét lesz amivel senki sem tud semmit sem kezdeni, a kondipad meg jólesz a telekre betonvasnak!
Nem adom el a használt dolgaim, mert nem vásárolok gagyit!
1/4 árnál magasabban tőlem sem vesznek meg semmit.
Azért drága, mert az enyém volt hozzáállással nem lehet eladni.
6-os voltam.
"az garantáltan szemét lesz amivel senki sem tud semmit sem kezdeni, a kondipad meg jólesz a telekre betonvasnak!"
Ez olyan dolog, mint mikor a fenyőfások a túlárazott, megmaradt szép fenyőket bosszúból feldarabolják.
Sokan örülnének neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!