Szerintetek is az emberek többsége saját magának köszönheti, hogy csóró?
Több haverom is van,aki 2-3 műszakban robotol egy gyárban havi 90-110 ezerért, PLUSZ KAJAJEGY ( ki ne hagyjuk!!:D).
Majd elkölti cigire,piára,baromságra.Hó végén pedig nyomorog. Ott volt a lehetőség mindenki előtt,hogy többet keressen,de a kifogások sorrendben:
--- túl nehéz az a munka
--- áhh nekem ahhoz nincs kedvem
--- de akkor korábban kell kelni nem?
--- alig fizetnek többet,úgy nem kell (értsd: 20-30 ezerrel,ami pont annyi amiből ki tudná fizetni az összes számlát)
Tipikus magyar csicska felfogás.
Tenni nem akar semmit csak elvár,pont ők lesznek a frusztráltak főleg amikor rájönnek még nőjük sem lesz,mert ehhez nem akar senki aszisztálni.
"Majd elkölti cigire,piára,baromságra."---Ez a gond!
Ez pedig az eredmény: "Hó végén pedig nyomorog."
Én is kb. ennyit kapok, de nem vagyok iszákos és nem cigizek, így a pénzem 40%-át félre tudom tenni.
A dohányosok mindig sajnáltatják magukat, szidnak mindenkit, mert drága a cigi...
160Ft 20 dohánymag, ha 50%-os a kelési ráta 10kg dohányt jelent. 1 kg dohány = 1250 szál cigi = 66 doboz, 10 kg esetén 660 doboz, majdnem napi 2 egész doboz, ehhez jön a cigarettapapír 1Ft-os ár. Ennek ellenére én is sok balféket ismerek, akik havi 60 000-et elfüstölnek a 97 000-es fizetésükből.
Haverom kocsival szokott dohányföldről szedni levelet, kizárólag szedés és beszántás után 4-5 óra alatt megvan a teljes éves sodorni valója.
5:
"Haverom kocsival szokott dohányföldről szedni levelet, kizárólag szedés és beszántás után 4-5 óra alatt megvan a teljes éves sodorni valója."
Az ő saját dohányföldje? Vagy lopja?
Amúgy így meg havi 30-40 az autó fenntartásra menne el.
Ennél egyszerűbb nem cigizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!