Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Csinálhatok olyan oldalt ahol...

Csinálhatok olyan oldalt ahol pénzért csinálok mágiát?

Figyelt kérdés
kell hozzá valami engedély? nem illegális az ilyen? nagyon sokan csinálják ezeket. bár én azért legalább egy videót készítenék h megcsináltam a mágiát stb. hogyhogy mások csinálják s nem tartóztatják le őket? engem letartóztatnának ilyesmik miatt?
2020. jún. 15. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de pl amikor köztévéken megy ilyesmi, az hogy legális? Csak kérdezem, tényleg érdekel :D
2020. jún. 15. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Melyik köztévén megy ilyesmi?
2020. jún. 15. 14:47
 13/15 A kérdező kommentje:

KÖSZI A VÁLASZOKAT. hát még csak tervezgetem. hát engem az astro show átvert. kipróbáltam, pont kitaláltam a megfejtést. de persze h nem irányítottak be a műsorba. nincs is rendes címük stb. hangfelvételt és még az email és egyéb keresési dolgaimmal is mentem már rendőrségre. persze h nem csináltak semmit.

sokat kutatgattam az okkult dolgok terén. ingyen is tanítottam. na de nagyon hálátlan dögök az emberek és még hátbatámadósak. én is undorodtam a pénzhajhászó csalóktól, de....már nekik adok igazat.

Tanítanák is pénzért.

ha nem lesz ebből bajom akkor majd megcsinálom a weboldalt.

2020. jún. 16. 05:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Na és az adóbehajtók??? minndenki ugy csinálja h a bankszámlájára utaltassák a pénzt. de nem fog érdeklődni az adóhatóság vagy valami?
2020. jún. 17. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Senki sem fog letartóztatni, hiszen mindenki abban hisz, amiben akar, és arra költi a pénzét, amire akarja. Ha viszont nem fizeted az adót, akkor megszívod!
2020. jún. 21. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!