Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Csinálhatok olyan oldalt ahol...

Csinálhatok olyan oldalt ahol pénzért csinálok mágiát?

Figyelt kérdés
kell hozzá valami engedély? nem illegális az ilyen? nagyon sokan csinálják ezeket. bár én azért legalább egy videót készítenék h megcsináltam a mágiát stb. hogyhogy mások csinálják s nem tartóztatják le őket? engem letartóztatnának ilyesmik miatt?
2020. jún. 15. 11:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Csalásért, kuruzslásért feljelenthetnek illetve ha nem adsz számlát akkor a NAV is a nyakadra mászhat.

Letartóztatni valószínűleg nem fognak, viszont simán lehet belőle bírósági ügy.

2020. jún. 15. 11:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha a mágiát már ennyire vágod, akkor akár a helyesírási szótárt is forgathatnád.
2020. jún. 15. 12:00
 3/15 anonim ***** válasza:
60%

@11:59

Hónapok óta dobja fel a Facebook fizetett hirdetésként, ahol 500ezer Ft-ért mágia szeánsz tanfolyamra lehet jelentkezni. Szarnak rá az intézkedő szervek.

2020. jún. 15. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Az "intézkedő szervek" akkor intézkednek ha bejelentés érkezik hozzájuk.

2. Hogy a tanfolyam mit állít magáról azt nem tudom, úgyhogy lehet, hogy minden tiszta

Ha viszont mondjuk valaki azt állítja magáról, hogy ő végrehajt egy olyan "mágiát!!!" amitől fene tudja, mondjuk nyerek a lottón, vagy szerelmes lesz belém Jolika és ez nem következik be a kuruzslásért feljelenthetem. Akkor pedig az "intézkedő szerveknek" (= rendőrség) kötelező eljárnia.

Mondjuk aki olyan hülye, hogy ilyen szolgáltatásokat igénybe vesz az általában ahhoz is hülye, hogy megértse, hogy át van verve, ezért elhiszem, hogy nem sokakat jelentenek fel.

2020. jún. 15. 12:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Ó van náluk minden, pénzmágia, jóslás, szerelem bevonzás, tárgyalási kedvező ítélet, sámánkodás, woodoo(így helytelenül leírva), karmasorsátírás, gyógyító mágia, meg amit akarsz...
2020. jún. 15. 12:37
 6/15 anonim ***** válasza:
És most tőlem mit vársz? Ahogy írtam "feljelentHETNEK", ami igaz is és ha valaki bizonyíthatóan pénzt kér a kuruzslásért akkor azt a feljelentés után előbb-utóbb megbsszák.
2020. jún. 15. 12:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem várok semmit, csak közöltem hogy tucatjával működnek ezek a csalók, leplezetlenül, és senki nem háborgatja az üzérkedéseiket.
2020. jún. 15. 12:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Aki akarja az jelentse fel őket. A rendőrségnek nincs arra kapacitása, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzon ha nincs konkrét feljelentés.
2020. jún. 15. 12:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyébként átküldhetnéd a linket, mert érdekelne :)
2020. jún. 15. 12:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha csinálsz róla videót, akkor szórakoztatás címszó alatt árulhatod, így még csak meg sem ütheted a bokád.

De egyébként embereket átverni nagyon nem szép dolog.

2020. jún. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!