Én valószínűleg ingatlant vennék pár hónap múlva valamelyik vidéki egyetemi városban.
2020. máj. 7. 10:43
2/16 anonim válasza:
Én is ingatlanba fektetném.
Igaz én saját kertes házba. Így nem kellene eladnom a budai lakásom a cseréhez, jövőre ki tudnám adni.
2020. máj. 7. 11:00
3/16 anonim válasza:
Mindenki ingatlanba fektetne, csak az ingatlan befektetések 90+ százaléka bukó mert nincsenek tisztában ezzel a piaccal. Ha nincs tapasztalt segítséged, vagy saját tapasztalatod, szerintem ne ingatlanba fektess. Én inkább régi autókba tenném. Keresel egy tapasztalt és megbízható műhelyt, veszel egy régi különleges autót, felújíttatod, és továbbadod vagy elrakod egy garázsba amíg még jobban fel megy az értéke. Ha hajlandó vagy egy kis kutató munkát csinálni akkor ez jelenleg sokszorosát tudja behozni mint egy ingatlan.
2020. máj. 7. 11:23
4/16 anonim válasza:
#3: Ez egy szép és jó koncepció. De ilyen autó 2-3 fér bele ebbe a keretbe. Felújítással, restaurálással inkább 1-2, ha olyan az állapota. Aztán azt az autót nagyjából 6-8, de inkább 10 évig tárolni, állagmegóvni kell, ami viszi a pénzt és csak utána lehet haszonra számítani. talán.
Míg egy lakáskiadáshoz nem kell nagy ész. Megfelelő környék kiválasztása után optimális esetben két hónappal később már "termel"
2020. máj. 7. 11:31
5/16 anonim válasza:
GSPARK, MTELEKOM, OTP részvény, talán egy kis MOL
2020. máj. 7. 12:18
6/16 anonim válasza:
A magyar ember nem bírja elképzelni, hogy ne valami "kézzel foghatóba" tegye a pénzét. Akár ingatlan, akár arany, akár készpénz otthon, akár autó. A tőkepiacnak, kötvény, részvénypiacnak sajnos nincs nálunk kultúrája.
2020. máj. 7. 12:20
7/16 anonim válasza:
Úgy csinálsz mintha a lakást nem kéne rendbe tartani, restaurálni, illetve költeni rá. Ha kiadod akkor számold ki hogy az mennyi idő amíg valós hasznot fog termelni a vételáron felül. Ellenben én sehol nem állítottam hogy az autót évekig el kellene tárolni. Az egy opció. 20 millióból valóban nagyjából 2 autó jön ki restaurálással, de ha valóban jó autót választ ezt simán el tudja adni a vételtől számított 6 hónapra akár 30 millióért. Az 10 millió. Ebből legfeljebb 2-3 megy el az autóra. 6 hónap alatt tisztán 7-8 millió az nem rossz. Nem véletlenül erre építettem vállalkozást.
2020. máj. 7. 13:07
8/16 anonim válasza:
#7: Én is autób/zi vagyok. Nem azért írtam, ha lenne lehetőségem én is elraknék valahova mondjuk 2 E31-et, úgy hogy nem is vagyok BMW fan. A lakásra kell fordítani természetesen. De ahogy írtam, a lakásnál kiadod és 30 nap múlva megkapod az első bérleti díjat. Tehát a pénzedből látsz viszont valamit szinte azonnal. Az autónál a teljes összeget pihenteted benne hosszú ideig. Az autó amit te 20 millióért megveszel és fél év múlva 30ért adod el az a valóságban sáros valamilyen formában. Nyilván át lehet vágni valakit, és párszor be is jöhet, ez tény.
2020. máj. 7. 13:36
9/16 anonim válasza:
Nem 1 autót adsz el 30-ert hanem kettőt. Darabonként gyarira felújítva 5 millió haszon nem sok egy régi kultusz autóért.
2020. máj. 7. 13:54
10/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy, 50% haszonnal számolsz fél év alatt. Ez még álmoskönyvekben sem jelent jót. Vagy ebben nincs benne a felújítás? Mert ha máshol csináltatod, akkor nem jön vissza az ára. Ha magad csinálod, az megint egy teljesen más történet. De ott meg a befektetett munkádat kell mérlegre tenni, meg az eszközöket, szerszámokat stb stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!