Mibe fektetnétek be, ha most kapnátok 300 milliót?
Egyelőre csak egy hosszú hawaii nyaralásba, aztán később lehetne gondolkodni, mi értelmeset kezdjek vele.. :D
A pénz mindenképpen felelősség, és ha már van annyi, hát tedd vele jobbá a világot, de nehogy elosztogasd, ingyen senkinek, egy fillért se!
Bankba biztos nem raknám be, kevés a hozam.Valószínűleg alkalmaznék egy pénzügyi tanácsadót.
Esetleg pár év múlva tőzsdére vinném, most még biztos nem mert még nincs elég tőzsdetapasztalatom.
Ja és nem maradnék Magyarországon, hanem mennék az USA-ba.
Jó hát van aki megelégedne a kamattal is, én nem.
Minden lehetőség adott lenne ahhoz hogy még több pénzem legyen, hülye lennék nem élni vele.
Te vagy idióta kedves barátom, nem értem miért idiótaság az ha valaki többre vágyik amikor reális esélye van.Ezért nem lesz belőled soha semmi mert megelégszel a kevéssel is.
A pénz hatalom.
De vegyük más szemszögből.Pl. indítasz egy vállalkozást máris teremtettél csomó munkahelyet amivel biztosítod sok család megélhetését.300millió szép összeg,de én pl ha tehetném szeretném luxus élet színvonalra emelni a rokonaimat,barátaimat is, a 300millió meg erre nem elég hogy tartósan luxus életmódot biztosítson mindenkinek aki fontos számomra.Hidd el tudnék mit kezdeni még több pénzel.És ne idiótázz le azért mert neked csak odáig terjed a fantáziád hogy berakod a bankba 'oszt jóvan...
Mivel vállalkozó vagyok, és ezt szeretem, minden bizonnyal alapítanék még néhány kevés tőkét igénylő céget a mostani mellé. A többit befektetném más cégekbe, befektetési alapokba.
A banki kamat édes kevés, ugyanis az inflációval nem számoltok: ha az ÖSSZES kamatot kiveszed, és feléled, akkor a bent lévő 300M évről évre kevesebbet ér. Ha a kamatadót levonják, és az inflációnak megfelelő összeggel növeled a tőkét folyamatosan, akkor elég csekélyke összeg jön ki havonta, nekem ez gyakorlatilag most is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!