Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha lenne 5 000 000 ft-ok mibe...

Ha lenne 5 000 000 ft-ok mibe fektetnétek bele hogy jól jövedelmezzen?

Figyelt kérdés
Örököltük a pénzt és bár hamar el tudnánk költeni(hitel, házfelújítás, egyéb)nem szeretnénk erre költeni hanem be szeretnénk fektetni.Ötleteket várok!
2011. júl. 21. 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lakást vennék, és kiadnám albérletbe. Havi 30-40-ért. Szerintem évi minimum 360.000-et sehol sem kamatozik a pénzed.
2011. júl. 21. 11:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Erre mi is gondoltunk, de az az igazság hogy kicsit többet szeretnénk keresni vele tehát valami jó vállalkozás kellene.Az édesanyámnak pár hónapig van már csak munkahelye a testvéremnek jelenleg nincs én pedig már csak 1 évig leszek itthon a kislányommal a munkahelyem azóta bezárt így nincs hova mennem dolgozni.Így valami olyan vállalkozás kellene amiben 3 tudnánk dolgozni.Van valami ötletetek?
2011. júl. 21. 11:29
 3/15 anonim ***** válasza:

Én vállalkozásba nem tenném. Illetve tenném, ha lenne még ezen kívül bőven tartalékom.

De ennyiből egyébként sem lehet akkora vállalkozást nyitni,hogy 3 embert már az elejétől kezdve eltartson!

2011. júl. 21. 11:40
 4/15 anonim válasza:
én tözsdézgetnék és a tripláját keresném meg
2011. júl. 21. 11:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Hú, ha a tőzsdézgetés ilyen egyszerű lenne!
2011. júl. 21. 11:47
 6/15 anonim ***** válasza:

Tőzsde szép meg jó, de hozzá nem értő el is bukja hamar. Vállakozást lehet belőle indítani, de alaposan fel kell mérni azt, hogy mit érdemes elindítani, piacnak melyik az a kiaknázatlan szegmense, ahol lehetőség van betörésre és kevés a konkurencia.

Amúgy az albérletes dolog tényleg jónak tűnik, én is abba az irányba hajlanék, viszont ennyiből nálunk mondjuk lakást nem lehet kapni.

Amúgy az elköltése hitelre stb. sem lenne hülyeség, mert ha valamibe befektetsz és nagy hozamot vársz ott a kockázat nagy, tehát lehet 1 év múlva az 5 misiből lesz 0 forint, a hitel meg ugyan úgy megmarad.

2011. júl. 21. 11:48
 7/15 anonim válasza:
hallod az idősek otthonába kéne fektetni gondold el ha felveszel 6 ot azok rád irják az ingatlanjaikat már megtérül a havi nyugdijrol nem is beszélve
2011. júl. 21. 13:38
 8/15 anonim válasza:
sztem jatszd el las vegasban
2011. júl. 21. 13:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

A tőzsdézés csak akkor jó ha szakember segítségével csinálod. Vannak más típusú befektetések is amibe szívesen segítek. Házat venni és az albérletből "nyerni" nem olyan egyszerű dolog. És a 360 ezer / év csak kb 7 % hozam. Ennél jobb megoldást is tudok. Privátba vedd fel a kapcsolatot, ott bővebben tudunk komunikálni

2011. júl. 21. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
arany, ezüst, olaj
2011. júl. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!