Igaz, hogy ha vállalkozáson törjuk a fejunket, akkor érdemes kérni nevunkre szolo számlát arrol ami vélhetően elszámolhato, mert ha elinditjuk, akkor 3 évesnél nem régebbi számla elszámolhato?
Egy adott valkalkozason belül nyugodtan végezheted a két tevékenységet. Semmi nen tiltja.
Ugyanakkor azért jon ide hozni mert láthatóan a vállalkozás inditassal bajod van.Illetve azt írod nincs tőkéd.Ha nincs tőkéd, előbb legyél adoszamos magánszemély, ott halmozz fel induló tőkét és még a telefonod ( amit megint nem tudom mitől citáltál ide, mikor màr le lett írva...) költségét is levonhatod belőle ami csökkenti az amugy is kedvezőbb adózású adóalapod,mintha benyitnál egy ev.vel tőke nélkül.
Es meg az a problémád is megoldodik hogy miből fizesd ki a könyvelőt aki egyáltalán bevállal ilyen akadékoskodással. Ha elkezdi sorolni neked a lehetőségeket Te majd folyamatosan letrollozod?! 😁
Igazad van , teljesen hülyeség a vállalkozásfejlesztés és inkabb magyarázzuk meg a bizonyítványunk irreleváns hivatkozásokkal, tudatlanul.
Adózásosként kezdtem majd ev be vusdzafirgattam a profitot 3 évig. 6 millió bevétel melmett vokt az adoalapom 26.000 Ft, kovetkezo evben 8,5 milliora 47.000 Ft utàna 13 millióra 900.000 Ft.
Közben lett pàr ingatlan felújítva, 5 uj telepgely több alkalmazott meg autok stb ami költségként el lettek számolva.
Azt csak csendben magadnak válaszold meg, ha nem vagy érintett mlm vagy Amway témában mint ott a többi válaszoló, akkor miért akadékoskodsz ott is?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!