Igaz, hogy ha vállalkozáson törjuk a fejunket, akkor érdemes kérni nevunkre szolo számlát arrol ami vélhetően elszámolhato, mert ha elinditjuk, akkor 3 évesnél nem régebbi számla elszámolhato?
"Könyvelő is elmondja ezeket egyszer 5000 Ft-ért maximum, és ha megbízod a könyvelési feladatok ellátásával, jó eséllyel az első havi díjból le is vonja.Kvázi ingyen van." de nem akkor ha egyesével megyek vele a könyvelőhöz.
"Ma ha már mlmből nem futja könyvelőre 😊.." amig nincs vállalkozi addig nem lesz bevétel se MLM-ből se más vállalkozásbol. Legalábbis legális bevétel nem. A könyvelőhöz viszont érdemes a vállalkozoi létrehozása elött menni mert pl. a tevékenységi köröket is meg kell tőle kérdezni, milyent ajánl s még sokminden mást is ami már az inditás elött kell tudni. Ergő nem a vállalkozásbol lesz kifizetve az első ötezer forint.
"Melyik cég?
-Bármelyik. A cég saját tőkéje apporttal is teljesíthető." arra gondoltam melyik mbilcég? mert eddig nem találtam olyant amiben céges mobilként kedvezőbb lett volna a telefon. Lehet persze azét, mert nem menő telefont választottam, te viszont menő telefonbab gondolkodsz. Csakhogy én nem hiszek benne hogy menő telefon és emberek felszines véleménye számit egy vállalkozásban.
"Áfát akkor tudsz visszaigényelni , ha àfakörös vagy."áfa visszaigénylésről még szo se volt.
"agy mivel egyébiránt az ev. nem kötelezett könyvelésre magad is kibogaràszhatod ingyen a vonatkozó jogszabályokból és Nav füzetekből." ebből lesznek a birságok. amik ráadásul le se irhatoak költségként. a könyvelő dija viszont igen.
"Ha szolgáltatót kérdezed, akkor nekem upcm van, ami most már Vodafone lett. Látni is az új árain." amit én akarok venni azt töredék áron adja a telekom lakssági ugyfeleknek. ja igen, nem menő telefon, csak alapbol is magas ár érték arányu. de nem pénzkidobás a cél egy soha ki nem használhato menő telefonra.
Könyvelőt felkeresed március 1 délelőtt , elmondja a dolgokat ami alapján kiválasztod a megfelelő tevekenysegi kört, adozasi modot szekhelyet stb sőt meg is csinálja neked helyben a webes ügysegéden a dolgokat és már mehetsz is .Az Amway felé kiállítod a kapott adószámmal a számlát , hogy Te kéred a jutalekot kifizetni számlára Az Amway átutalja a havi jutalékod.Április 5-ig leadod a könyvelőnek a kialotott szamlat bankszámla kivonatodat. Ő lekönyveli,kiállítja a könyvelésről a számlát március havi könyvelésre és levonja belőle a március 1-i délelőtti beszélgetésre felszámolt díjat. Te átutalod neki a könyvelési dijat meg április 12-ig a járulékaidat .
Hidd el több bírságot fizettem már olyan könyvelő után plusz adóhiány, önrevizo plusz ujrakönyvelés és behajtasi költségek díja ( cca ketmillio) aki félre könyvelt képesítés nélkül, mint aki pàr ezerrel olcsóbban megcsinálta ugyanazt , vagy épp amikor még kezdetben magamnak csináltam. 😊
Nekem sincs menő telefonom. Samsung Galaxy Xcover3. 5 éves, függetlenként volt újonnan 56.000 forint gsm boltban 2016 év elején.
Upcnél meg freedom L csomagom van üzletiként azóta is.
"Könyvelőt felkeresed március 1 délelőtt , elmondja a dolgokat ami alapján kiválasztod a megfelelő tevekenysegi kört, adozasi modot szekhelyet stb sőt meg is csinálja neked helyben a webes ügysegéden a dolgokat és már mehetsz is ." ezzel nem mondtál ujjat. "Az Amway felé kiállítod a kapott adószámmal a számlát , hogy Te kéred a jutalekot kifizetni számlára Az Amway átutalja a havi jutalékod." ebben nagyon tévedsz mert ezt csak amway termékforgalmazoknak kell megtenni aki más vállalkozást csinál annak semmi köze az amwayhoz s jutékot se fog kapni. Megint összekevertél két kérdést és két kérdezőt. "Április 5-ig leadod a könyvelőnek a kialotott szamlat bankszámla kivonatodat. Ő lekönyveli,kiállítja a könyvelésről a számlát március havi könyvelésre és levonja belőle a március 1-i délelőtti beszélgetésre felszámolt díjat. Te átutalod neki a könyvelési dijat meg április 12-ig a járulékaidat ." ez stimmel megint de nem ez a kérdés.
"Hidd el több bírságot fizettem már olyan könyvelő után plusz adóhiány, önrevizo plusz ujrakönyvelés és behajtasi költségek díja ( cca ketmillio) aki félre könyvelt képesítés nélkül, mint aki pàr ezerrel olcsóbban megcsinálta ugyanazt , vagy épp amikor még kezdetben magamnak csináltam. 😊"
Nem az számit hogy pár ezerrel olcsobb vagy drágáb e egy könyvelő. Bár ilyen könnyu lenne a képességeit meghatározni...
"Nekem sincs menő telefonom. Samsung Galaxy Xcover3. 5 éves, függetlenként volt újonnan 56.000 forint gsm boltban 2016 év elején." akkor irigykedsz azokra akiknek van s azért jöttél ezzel a menőséggel? vagy tényeg komolyan gondolod, hogy nem a munka számit, hanem az hogy milyen telefonunk van?
Na , már meg irigykedek mert nincs menő telefonom... 😁
Azért jöttem ide hogy válaszoljak egy feltett kérdésre. Az más kérdés hogy pont olyan kérdezi aki a másik kérdés alatt meg "sikeres üzletember" a maga módszereivel.
Nem két kérdezőt kevertem össze , hanem egyazon nick név alá tartozó válaszoló hozzászólásai alapján , Te állítod be itt sikeres és jól működőnek az Amway módszerét miközben drága az 5000 Ftos könyvelői tanácsadási díj.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Itt meg kérdezel tőke nélkül , részletre vett telefon vállalkozáson belüli elszámolásáról.
Majd csak eldöntöd... de ha már a segítő választ is kifogás kezeled , akkor nem biztos hogy jó neked a vállalkozósdi , akkor is ha max én leszek a troll aki irigykedik a részletre vásárolt menő telefonra ...😁😁
Na , már meg irigykedek mert nincs menő telefonom... 😁
te hoztad fel ezt a menő telefon témát
Azért jöttem ide hogy válaszoljak egy feltett kérdésre.
ehelyett két eltérő témáju kérdést folyton összekeversz
Az más kérdés hogy pont olyan kérdezi aki a másik kérdés alatt meg "sikeres üzletember" a maga módszereivel.
ezt is te találod ki hogy egy kezdő vállalkozo aki még vállalkozoi engedéyt se váltott ki csak a érdeklődik pár dolgorol az sikeres uzletember. javaslom nézz utána a sikeres uzletember definiciojának is. de telefonnál se ártana a hasznosság funkcojának utána nézzni, mert ez a menőség nagyon gagyi téma.
Nem két kérdezőt kevertem össze , hanem egyazon nick név alá tartozó válaszoló hozzászólásai alapján , Te állítod be itt sikeres és jól működőnek az Amway módszerét miközben drága az 5000 Ftos könyvelői tanácsadási díj.
rendszeresen amwayrol irsz ebben a kérdésben. mi ez ha nem összekeverés? a másik kérdező meg még be se lépett az amwayba. már ugyis haszonnak kéne lennie szerinted valamiből ha csak hallottak rola??? és még én vagyok a komolytalan. de elmondom: attol hogy valaki hallot valamiől, még nem lesz ötezr forintja se könyvelőre se másra. ahhoz bizony dolgozni is kell.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Itt meg kérdezel tőke nélkül , részletre vett telefon vállalkozáson belüli elszámolásáról.
kiunő észevétel legalább ezt a kérdést megértetted
Majd csak eldöntöd... de ha már a segítő választ is kifogás kezeled , akkor nem biztos hogy jó neked a vállalkozósdi , akkor is ha max én leszek a troll aki irigykedik a részletre vásárolt menő telefonra ...😁😁
az miota segitség ha valaki két kérdést összekever? bár az késégkivul jo pont, hogy nem három kérdéet kevertél össze, hanem csak kettőt. az miota segitség ha panaszkodsz hogy nem rágtam a szádba azt amiről ép irsz? mert ezzel is remekeltél. toll vagy az már kiderult s az is hogy mensőégről beszélsz egy telefon esetében nem pedig képességről. de nem is csoda ha arrol is beszélsz hogy egy vállalkozo a menő telefontol lesz vagy nem lesz sikeres. az értelmes témaválasztás annak az ismérve, aki nem troll.
Jó ember.. 8-ik válaszban ott a kérdésedre a válasz.
Viszont olvasd már vissza, hogy aki valaszolt eddig rajtam kívül, még az első is, anbak már a masodik válaszodtól kezdve egyfolytában csak a szalmabàbjaidat gyártod ellenérvekként 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!