Melyik banknál érdemes számlát nyitni?
Nézzél összehasonlító oldalakat.
Kell: jövedelem, életkor, mire használod ( kp nem kell, akkor nem is kell magyar bank!!, mert olcsóbban jössz ki), utalás, díj beszédes, online vásárlás?
Csak úgy szólok, hogy egyetlen külföldi bankszámla mellé sem jár OBA garancia, mivel az csak magyarországi számlák mellé jár.
A revolut-ot ajánlom mint szolgáltatást, hogy az ember megússza a devizaváltás illetve az utalás költségeit. Amerikai tőzsdén ingyen lehet kereskedni vele. Fő számlának azért nem jó (mindenkinek), mert külföldi számlaszámra nem szeretnek utalni a munkáltatók.
Magyarországon a Magnetbank ami szerintem jó választás. K&H, Erste, CIB stb = nagy lehúzások
"Fő számlának azért nem jó (mindenkinek), mert külföldi számlaszámra nem szeretnek utalni a munkáltatók."
- És mint írtam nincs rá betétgarancia. Az mindegy hogy miért nincs, nincs tehát bukta van ha gond van.
"Magyarországon a Magnetbank ami szerintem jó választás. K&H, Erste, CIB stb = nagy lehúzások"
Ez egy személyes vélemény,pont annyit ér, mint bárki másé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!