Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes számlát...

Melyik banknál érdemes számlát nyitni?

Figyelt kérdés
Eddig a takaréknál voltam, de szeretnék váltani.

2019. nov. 10. 10:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Diák vagyok, havonta jön Max 100 ezer Ft a számlámra. Utálom róla a netet. Ennyi.
2019. nov. 10. 14:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó diák számlák vannak itthon is. Csak sokszor változik.
2019. nov. 10. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
9eske! Személyeskedéssel és mások lepontozásával csak magadat égeted!!
2019. nov. 11. 10:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

1. NEM pontoztam le senkit.

2. Aki szerint a revolut biztonságos - a lepontozók szerint igen - az tartsa ott az összes pénzét. Ez csak annak nem tetszik aki lepontozott!!!

2019. nov. 11. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:
15%
Ott is tartom a pénzem egy részét, képzeld. És a Budapestbank, meg az OTP már peres úton jár, mert pénzt nyúltak le, pedig nem volt hozzá joguk. Ott sem vagy biztonságban,csak azt hiszed.
2019. nov. 11. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Én a bankcsődről beszélek. Az hogy egy bank a számládról pénzt emel le de ez szerinted nem jogos az egy más tészta.

Ilyen esetben egy külföldi bankot még beperelni is nehéz. Úgy hogy hajrá!

2019. nov. 11. 19:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Az OTP-vel az a bajom, hogy a barátom számlájáról folyamatosan vonnak le mindenféle költséget, volt, hogy levonták kétszer ugyan azt, mikor bement, akkor pedig mindenre tudtak valami választ adni, és ez nem egyszeri eset volt. Én nem szeretnék ilyenekbe bonyolódni. Azért kérdeztem, gondoltam valaki tud egy jó megbízható bankot. Ahol most vagyok, a takarék, akkora fejetlenség van, hogy hihetetlen. Lejárt a kártyám már nyár közepén, bementem megkérdezni, hogy ilyenkor mi van. Közölték velem, hogy a város másik felén van egy postán. Elmentem oda, ott azt mondták, hogy ott nincsen, nem is volt. Mire visszamentem a bankba, egy másik ember azt mondta, hogy kiküldték a címemre. Megkérdeztem a szomszédot, mivel már a kezdetektől fogva rossz címet írtak be, hogy nála nincs-e, azt mondta nincsen. Egyébként mikor valamiért megyek be, akkor ezt is mindig mondom, hogy nem jó a cím, de a rendszerben jó. Érdekes, a leveleken egyel arrébbi cím van. Tehát ezekből már így kicsit elegem van, ráadásul az utalás is ezer év mire megy, nincs net bank, mikor bementem hogy akarok váltani csomagot, azt mondták hogy kérjek ahhoz időpontot. Szóval már kicsit unom ezt a sok szarságot.
2019. nov. 12. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!