Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok Barazsy Ákosról,...

Mit gondoltok Barazsy Ákosról, mint üzletemberről, emberről - hozzáállás, értékrend tekintetében?

Figyelt kérdés

Megnéztem már több videóját. Olvastam is tőle.

Érdekelne, hogy másoknak mi a meglátása vele kapcsolatban?

2020. jan. 17. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok. Szóval.

Alapvetően mindenhonnan jegyzek meg sorokat, amik számomra, a jelenlegi életemben terelni tudnak, vagy adott helyzetben segítség, irányba állít. Nyilván azt jegyzem meg, mert azok jutnak eszembe sűrűn. Akár egy bagatel szituációban.

Rengeteg videót nézek valóban sikeres emberektől, interjúk általában. Pl. Gattyán Györgytől egy ilyen, hogy ő örült annak, hogy nem értett a számítógépekhez mélyremenően, mert tudta milyen programot akart, de nem tudott elveszni a részletekben. És ez a kulcs, ne vessz el a részletekben, a célt lásd. Nem vettek fel egyetemre, kitaláltam ezt az egy évem mivel töltöm, és utána egyetem. Akinek nem említettem elé, hogy mert nem vettek fel elsőre, mondta, hogy logikus, tök jól kitaláltam. Nem érdekel ilyen, hogy egy év csúszás, míg valaki romokba dől ilyen miatt. Lehet, hogy csak, mert eszembe jutott három ilyen gondolat.

És mindenhonnan nyerek ki ilyen információkat, csak nyitottnak kell lenni.

Ákos videói is ilyenek számomra. Nem vagyok vállalkozó nyilván, így erről a részről nem tudok nyilatkozni. Viszont szeretem azokat a gondolatokat, amik mindennapos dolgokban jönnek elő, pont ezektől leszel tudatos a mindennapos helyzetekben. Ez nem Ákostól van: "Az élet egyszerű, ami jön fogadod, ami megy engeded." És valamin elkezdesz görcsölni, eszedbe jut, és elengeded.

És Ákos videóiban ilyen gondolatok vannak. Pl. mikor kezdődött a korona csinált egy videót, hogy fontos infó a fiataloknak. Elmondta, hogy most kiemelten sokat lehet tanulni, ha figyeljük melyik cég mit hogyan csinál, ki jön ki a legjobban, melyik taktika vált be, hogy ha 10év múlva mi leszünk egy kisvállalkozás élén, legyen fogalmunk, tervünk. Ez után elkezdtem napi rendszerességgel követni cnn business, stb portálokat, dow, sp500, indexeket rendszeresen csekkolom, és várom na ki fog hatalmasat nyerni. Ezek során rengeteget olvasok a témában, fogalmakat, tanulok, ismeretet szerzek. Honnan indult? Megnéztem egy Barazsy Ákos 5perces videót. Van sok tanúlságos story. Ezeket profitálom. Nyilván van sok videó, amiből nem, de szeretek mindent meghallgatni. Ennyi.

Amúgy, aki a könyvírást kritizálja. Rengeteg már sikeres ember ír könyvet. Ákos oda árazta, ennyi. Nyilván nem csodaszer, de aki nem tudja helyén kezelni, az el van tévedve. Ha nincs készsége hozzá valakinek, egy matek könyvből nem fog megtanulni integrálni. Ez is ilyen. Egy kvantumfizika könyvet valakinek a kezébe nyomsz ott elakad, hogy kvantumösszefonódás, más egy telefont tervez belőle. Írjak még példákat?

Miért nem motivációs tréner? Mert nem motivációs dumákat tolja, csak beszámol, vagy storyt mesél valamiről. Ígér valamit. Na igen ezt hívják tartalomnak. Nyilván a böfögős, fingós videók, meg a funny cat video sokkal jobb, nem ígért semmit, meg is kaptad.A fizetős dolgairól meg mondjon, amit mondd. Akinek pl. fingja nincs hogyan működik a tőzsde, de érdekli és nincs kedve napokig, hetekig olvasni a neten xarságokat, annak segíteni fog. Aki évi 100milliót csinál rajta, annak valószínűleg nem. Ami a ki ő, hogy érdekeljen kérdést illeti: 130milliót költött idén csak szoftverfejlesztésre, ezzel jelenleg előrébb tart az életben, mint én, szóval tudok tanulni tőle. Erről ennyit.

Ja és nem vagyok előfizetve, könyvét sem olvastam. Jelenleg nekem tökéletes időtöltés a videóiból nyert infok.

2020. jún. 22. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!