Itthon miért divat a síránkozás, életképtelenség, negatív hozzáállás?
Aki életrevaló az eléri a célját és jól él. Sokan mégis úgy adják elő mintha Afrikában élnénk.
Mi tart vissza valakit attól hogy tanuljon, képezze magát, kapcsolatokat építsen, külföldre menjen?
Az internettel olyan lehetőségek vannak amiről 50-100 éve csak álmodtak az emberek.
Kifogàsisztánia,mindigmásahibàsitisz,oldjamegakormányitisz.
Pont ezekèrt,de nagyon igazad van amùgy,de az is komoly anikor tudja a szakja egy kalap sz_rt se èr de elvègzi majd lesz valahogy.
"Mi tart vissza valakit attól hogy tanuljon, képezze magát, kapcsolatokat építsen, külföldre menjen?"
Ez mind olyan dolog, ami nem adatik meg mindenkinek, bármennyire is azt szeretnék hinni az itteni emberek...
"Ez mind olyan dolog, ami nem adatik meg mindenkinek, bármennyire is azt szeretnék hinni az itteni emberek..."
Tök szegény családban nőttem fel, az interneten tanultam meg angolul és programozni. Most egy külföldi cégnek dolgozom havi több mint egymillióért. Ha nekem "megadatott", más is képes lenne rá. Persze, tény, hogy könnyebb tizenéves korban bulizni, aztán meg sírni...
8-as nem kifogàsokat kellene gyàrtani hanem megoldàst keresni.
Inkàbb pèldàt vennèl erről a sràcròl,ő nem tüntetgetni ment meg nem a kormànytòl vàrt bàrmit is.
Olvasd el Dr Horvàth Jòzsef ràkkutatò èletèt vagy Caramellèt.
Honnan törtek ki,a többi kifogàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!