Akiket az anyja zavar el otthonról dolgozni, azokat hogyhogy nem lehetetleníti el ez a hozzáállás?
Sok ismi van, hogy úgy kezdett állást keresni, hogy az anyja elzavarta dolgozni.
Tehát az volt a hozzáállás, hogy "ó a pcsába, anyám elzavart dolgozni, pedig annnnnyira nem akarooom"
Na és még ezek is hamarabb találnak és jobb állást, mint én diplomával.
gyerek másnaposan ment be interjura és felvették...
engem meg elzavarnak, mert "hááát nem is tudom...nem elég lelkes vagy nemtom" ---> kb ez a magyarázat
pedig én akarok dolgozni, a többi meg nem.
Mindenkinek más a motivációja a munkakeresésre, de ez nem jelenti azt, hogy aki kényszerből dolgozik, az ne tudna jól szerepelni egy interjún.
Talán másféle, hasznosíthatóbb végzettségük van. Vagy egyszerűen más jellegű állásra jelentkeznek, mint te. Pl. lehet, hogy ők elmennek akár gyárba is dolgozni, ahova viszonylag könnyű bekerülni, de te diplomával valószínűleg a végzettségednek megfelelő munkát szeretnél, ami nehezítheti a keresést.
Eléggé szégyen hogy nincsen valakinek motivációja,hogy dolgozzon,ezért tartunk itt.Persze szidjuk a szomszédot mert ott a Bömös,a Porsche.
De tegyen érte áááááá,semmit.
Én egyetemmel párhuzamosan már dolgoztam és dolgozok is.
#3 bérrabszolgaként akar a fene dolgozni, és lesz@om a szomszédot.
Teszek érte, első vállalkozásom befuccsolt -1,5 millióval szálltam ki belőle.
Ennyit arról ha valaki tenni akar érte.
#3 hát nem tudom én 8k felett keresek igencsak elvagyok mint programozó,nem érzem magam annyira bérrabszolgának mert vadásznak ránk,aztán lesz saját biznisz is.
Kell egy piacképes tudás amiért könyörögnek.
Bizonyára ők hiányszakmában dolgoznak, az általad megpályázott állásra meg több százan jelentkeztek.
És ez a kétkezi munkásokra a leginkább igaz,mert ma már fizikai munkát nagyon kevesen akarnak végezni. Ők előbb kapnak állást, mint a diplomások.
hiányszakma? :D
call center meg aldis pékség hiányszakmára épül? :O
plusz ugye ezek ilyen egyetemről kirugott emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!