Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok Barazsy Ákosról,...

Mit gondoltok Barazsy Ákosról, mint üzletemberről, emberről - hozzáállás, értékrend tekintetében?

Figyelt kérdés

Megnéztem már több videóját. Olvastam is tőle.

Érdekelne, hogy másoknak mi a meglátása vele kapcsolatban?

2020. jan. 17. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%

Amire buzdítasz kedves Ákos az már ha nem is bűncselekmény, de minimum szabálysértés!

A torrentek keresését, megosztását tiltják, leszedem és nem seddelem :)

Torrent oldalakon keresgéljél!

Farkastörvények a cégben --- 959kb (ezt 2 különböző lejátszó is megtudja nyitni, egyikben 207 oldal, a másikban 131)

Farkastörvények az életben --- 566kb (ez 128 oldalas)

Mindkettő dögunalom :)

2020. jan. 21. 12:57
 42/61 anonim ***** válasza:
87%

[link]

A bősshég, sshtabilitásh, és az emberek shsegítenek ebben. Ezt még nézni is fájdalmasshss.

2020. jan. 21. 12:58
 43/61 anonim ***** válasza:
100%

40-es

ezen

tényleg

besírtam :)

Még

az

oldala

is

így

van

megcsinálva!

2020. jan. 21. 12:58
 44/61 A kérdező kommentje:

"Amire buzdítasz kedves Ákos az már ha nem is bűncselekmény, de minimum szabálysértés!"

Áááááá... megnyugtatlak, hogy továbbra sem Ákos vagyok. :)

Nem szoktam torrentezni, így eszemben sem volt, hogy Te olyan oldalakról szerzed be többek között ezeket a könyveket is.

2020. jan. 21. 13:06
 45/61 anonim ***** válasza:

Sunmoney-t ismered?????

Nekik közel 200 videó alá bemásoltam 25-30 kérdéses hozzászólásomat, erre az összes videót letörölték és ismét feltöltötték persze mindegyik alá nyomtak megint 10 kamu véleményt...

Rááldoztam a munkaidőmből kb. 1 órát és megint nyomtam nekik egy sorozatot, ahelyett hogy megválaszolták volna 1-er, ismét törlés és kamu hozzászólások :)

--------

Botanoonál erről az oldalról 2 regisztrációmat törölték, de másik 2 fórumról is kidobtak, még IP bant is nyomtak rám, IP csere és új reg megint kidobtak, ezúttal már nem csak IP ban :)

Részemről feladtam, nem próbálom megmenteni az embereket önmaguktól, még mindig van olyan ismerős aki most lép be, pedig már 2012-ben a TV-ben is lehozták, hogy milliárdokat kaszált a piramisjáték :)

2020. jan. 21. 13:07
 46/61 A kérdező kommentje:

Uh,

az

általad

linkelt

oldalon

,

szövegen

és

dizájnon

valóban

besírtam

!

:D

2020. jan. 21. 13:08
 47/61 anonim ***** válasza:
87%
Esküszöm, a mai, magát trénernek és gurunak tituláló banda egy belterjes képződmény. Elolvasnak 10 könyvet, majd visszamondják mint saját okosságot. Ők a marketing guruk. Tragikomédia az egész! :D
2020. jan. 21. 13:14
 48/61 anonim ***** válasza:
100%

Ba*** már 10 perce ebédszünetem van, de ez a videó kész főnyeremény, egyszerűen imádom!

Tényleg jól hallottam 16db-ot adtak el, csak itt és most ajándékba megkaphatod a teljes DVD anyagot???

2020. jan. 21. 13:14
 49/61 anonim ***** válasza:
92%

... éééés vannak emberek, akik elhiszik ezt a gazdagod, fejlődj, vedd körbe magad szuper emberekkel néphülyítést. ... éééés még fizetnek is érte! Nem kell már ide szakmai tudás semmiből sem, csak a marketing meg a bőség előadás. Árulhatnának már talizmánt is 90EFt +ÁFA-ért, vagy titkos varázsigéket. Egyáltalán nem csodálkoznék azon sem, ha páran meg is vennének.

Aztán ő a cashflow mérnök. Jéééézusom... Én kb 80-100 könyvet olvastam el a sikerről, marketingről, pénzügyről, tervezésről. Annyira visszaköszönnek az ott elhangzott sorok, hogy már nekem kínos.

Azt hozzátenném, hogy ezeknek a könyveknek a többsége maga a termék, azaz a piaci terméke a szerzőnek. Nincs ott mesés vagyon, meg parádés élet, a szerző is ebből akar bevételt magának. Sajnos sokan bedőlnek a mesének, hogy a vagyon képlete olyan egyszerű. Kitartó leszek, pozitív meg persze spórolok. Hát ebből márpedig vagyon és gazdagság nem lesz.

Azt hiányolom, hogy soha, sehol, senki meg sem említi a szakmai kompetenciákat! Mindenki vállalkozásra buzdítanak, de azért valljuk már be, nagyon kevesen vannak azok az emberek, akik akkora tudással és háttérrel rendelkeznek, hogy sikeres saját vállalkozást vigyenek.

Én innen üzenném az összes nagy gurunak, hogy a mai technológiai világban alapfeltétel egy egyetemi végzettség, kimagasló tudással, mondjuk olyan kiemelkedő 10 féle, a vállalkozáshoz szükséges kompetencia, vállalkozói véna, kapcsolatrendszer, kiváló kommunikációs készség, idegen nyelv stb. Erről megint csak nem esik szó!

Azért ne essünk már át a ló másik oldalára, hogy a hagyományos képzési módok, iskolák lassanként már minimálisan sem nyomnak a latba. Egy közepes tudás nem elég. Ha valaki 10 évet lehúzott egy alibi munkahelyen, az ne akarjon már vállalkozni, mert nincs meg hozzá a tudása. A vállalkozásokon most nem a szoba festő, meg a virágkötő vállalkozásokat értem.

Miért biztatnak mindenkit webshopra? Meg pdf könyvekre? Na miért? Mert az ő tudásuk itt meg is áll. Marhára megnézném, hogy egy komoly, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező elektronikai cégnek milyen szakmai tanácsokat adnának ezek a kóklerek. Nagy általánosságban nem nehéz beszélni, évente kiadhatnék én is két, három könyvet. Úgy tudnám lelkesíteni az embereket én is, minden lapja összeragadna a könyvemnek a túláradó pozitivizmusától.

Annyira él itt is az a mondás, hogy vakok között a félszemű is király.

2020. jan. 21. 13:46
 50/61 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, 31-es vagyok!

Nem kell ennyiszer leírnod, senki sem írta, hogy Ákos vagy, viszont linkelte ezt a fórumot és idézett belőle, azért írok/írunk neki címezve.

2020. jan. 21. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!