Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok Barazsy Ákosról,...

Mit gondoltok Barazsy Ákosról, mint üzletemberről, emberről - hozzáállás, értékrend tekintetében?

Figyelt kérdés

Megnéztem már több videóját. Olvastam is tőle.

Érdekelne, hogy másoknak mi a meglátása vele kapcsolatban?

2020. jan. 17. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
61%

#30-as, szívesen olvasom a soraidat!

Ákos ezekre már nem képes reagálni, sajnálom, kiváncsi lettem volna rá.

2020. jan. 20. 20:36
 32/61 A kérdező kommentje:

"Ákos ezekre már nem képes reagálni, sajnálom, kiváncsi lettem volna rá."

Hogy bizonyítsam be, hogy a kérdés kiírója - én - nem Ákos?

Most újra elolvastam a hozzászólásokat. Köszönöm az összes eddigit. Több hozzászólás nagyon elgondolkoztat.

Ma elkezdtem letiltogatni a trénerek és coach-ok hírdetéseit Facebookon, illetve a hírleveleket is megrostálom.

Néhány kijózanító válasznak köszönhetően.

Ákos anyagai egyelőre maradnak, de már kritikusabb szemmel nézve, hallgatva, olvasva...

2020. jan. 20. 20:54
 33/61 anonim ***** válasza:
90%
Ha már Ákos. Én kb. egy éve beszéltem vele a neten, ahol kritikát formált egy vállalkozás ötletről. Ezt én is megtettem, de nem azonos oldalon álltunk. Ő szerinte egy zseniális ötlet volt, szerintem meg egy eleve halva született képződmény. Én meg is indokoltam szépen, de ő igazából nem változtatott a véleményén. Ráadásul a vállalkozás ötlet mögött elég erős tőke és kapcsolat rendszer húzódott. Aztán azóta sincs semmi hír az egészről, sőt amennyire a neten követni lehetett a dolgot, megállt az egész. Mint ötlet egy nevetséges koppintás volt, mint érték, nekem semmit sem jelentene. Jóformán már meglévő szolgáltatás lemásolása, kicsit más köntösben. Ákos szerint óriási dobás lehet belőle. Én azt mondtam, hogy sosem lesz belőle igazából semmi. Én 2001-óta jelen vagyok a hálón, némileg van tapasztalatom... Nálunk nem agyon van hájpolva egy ötlet, hanem minden porcikájában meg van támadva. Ha ezen a szűrőn keresztülmegy, van értelme foglalkozni vele.
2020. jan. 20. 23:16
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

#32-es! Olvasd már el, hol írtam olyat, hogy te vagy Ákos??????

Ákos kirakta az oldalára az öntelt vigyoros megjegyezést, szerettem volna, ha nem csak ilyenre reagál, hanem más véleményekre, kritikákra is. Abban lenne tartalom is, ha egy olyan kommentet emelne ki, és válaszolna meg, ami a "munkásságáról" szól. De ezek szerint az már nem megy neki.

2020. jan. 21. 08:35
 35/61 A kérdező kommentje:

Nyugi, nyugi.

Nem kell támadni.

Korábban, másik hozzaszólásban felvetődött az is, hogy Ákos maga írta ki ezt és más vele kapcsolatos kérdést is.

Illetve a Te hozzaszólásodból sem derült ki, hogy Te mit feltételezel.

Szóval, nyugalom. Peace. :)

2020. jan. 21. 09:29
 36/61 A kérdező kommentje:

Egyébként pedig igazad van.

Engem is érdekelne, ha a munkásságával kapcsolatos hozzászólásokra is reagálna.

Annak volna értelme. :)

2020. jan. 21. 09:32
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

Gróf Spanyol Zoltán előadása előtt beszélgettem pár hívővel, nekik millióik voltak a nagy megváltóban, szerintük nem magyar, aki nem hisz neki. Erre csak annyit tudtam mondani, az csak buta magyar lehet, akit A Zoli nem dobat ki az előadásáról.

Szegénykék még nem értették, de a második kérdésem után, megingott a "hitük" , bár távozásom, akarom mondani eltávolításom után még maradtak :)

2020. jan. 21. 12:14
 38/61 anonim ***** válasza:
100%

"Volt pár olyan gondolat, ami odacsapott."---amik továbbra is hiányoznak maguk a példák!

"Ha havonta 100-150 ember megvenné a könyvét, akkor nem hiszem hogy azzal cigánykodna hogy fizetőssé teszi a videóit, mert hogy az emberek azt nézik meg ingyen és nem veszik a könyvét. :D"---én amerikai youtubereket nézek, akik nem eladni akarják a tutit, nekik a tartalom hoz akkora bevételt, hogy pl. a könyvet ingyen adják.

Ami számomra vicces az emberek utálnak olvasni, így pl. ingyenes könyvvel szemben inkább fizetnek a rádió/videó anyagért, sőt ezt kérik is, kész röhej!

9990-et aki erre kifizet az meg... (szánalmas), neten rákattintottam 120 oldalas könyvecske 18-as betűmérettel, az egy mondatos bekezdés + 1 sor kimarad ismétlődése idegesítő.

Mikor elértem az egyetlen szavas bekezdésekhez, megtartva az 1 sor kimarad "szokásos" stílust, sajnos rám tört a nevetőgörcs, ennek ereményeképpen kifolytak a könnyeim és 15 perc után kénytelen lettem félbehagyni ezt a mesterművet.

OK

elismerem

hazudtam,

olyan

80

oldalig

jutottam

el,

ami

már

több

a felénél!

2020. jan. 21. 12:27
 39/61 A kérdező kommentje:

"neten rákattintottam 120 oldalas könyvecske 18-as betűmérettel, az egy mondatos bekezdés + 1 sor kimarad ismétlődése idegesítő."

Tudnál linket küldeni, hol lehet a 120 oldalas könyvecskére "rákattintani"? Te melyik könyvről beszélsz? Mert az Ákos könyvei min. 200 oldalasak, nem 120.

Online csak mintaoldalakat találtam, nem a teljes könyvet.

Köszi. :)

2020. jan. 21. 12:44
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

38-as. Itt egy újabb álló csillag a marketing és a cashflow egén:

[link]

Ezen is be fogsz sírni!

A szokásos

blablabla

spórolj

és

takarékoskodj.

Minek?

Hogy tudj tőkét kovácsolni.

Guru vagyok.

2020. jan. 21. 12:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!