Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek nettó 166. 000 Ft...

Szerintetek nettó 166. 000 Ft fizetés egy back office irodában mennyire tragikus?

Figyelt kérdés

Ügyfélkapcsolat van telefonon és e-mailen keresztül is, egy rakás akta tologatása minden nap, ellenőrzések, beszámoló számolások, szerződések intézése stb. NEM pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem, de lehet ezt használják ki, és emiatt adnak ilyen kevés pénzt. Cafeteria már december óta nincs, mert nincs keret rá, így totál ezt az összeget kapom kézhez sajnos... :(

Nem igényel felsőfokú végzettséget a munkakör (referens), de felsőfokú végzettséggel rendelkezem, és német nyelvvizsgám van pluszban (7 éve nem használtam a nyelvet), angolul alapfokon beszélek.

Nettó 200 ezer Ft feletti (irodai) állással lennék elégedett, de nem tudom merre keressek, folyamatosan küldözgetem az önéletrajzom cégeknek.

Tippek, tanácsok, trükkök? :)

2019. júl. 22. 09:36
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

"Konkrétan munkaadók sírnak mindenhol mennyire nincs munkaerő vagy csak nagyon drágán."

Hát az én helyemen aztán nem sírnak, illetve sírnak de azért mindig van ember. És DRASZTIKUSAN NŐTTEK A BÉREK???

HAGYJÁL MÁR ezzel a szar maszlaggal!!!

5 ÉVE egy fillér emelést se kaptam ! 5 éve!! ÉS?? És most akkor mi van?? Semmi. Mi lenne. Akkor is van ember.

2019. júl. 28. 15:15
 42/49 anonim ***** válasza:

DE van egy marha egyszerű kérdésem egyébként. Nagyon egyszerű.

Azt mondjátok a 166 lóőfütty. Oké.

A kérdező ennyirt dolgozik? Igen.

A cége talált tehát embert ennyiért? Igen. Mint az ábra mutatja.

Ha a kérdező elmenne innen lenne helyette más ember? Hogyne lennel. Ahogy ő lett úgy más is lesz.

Hát akkor kevés vagy nem?

Ha van ennyiért ember és VAN!! Akkor?

2019. júl. 28. 17:42
 43/49 anonim ***** válasza:
Ha elmenne lehet nem találnak ennyire olcsó munkást a helyére.
2019. júl. 28. 23:15
 44/49 anonim ***** válasza:

"lehet nem találnak ennyire olcsó munkást a helyére."

dehogynem,...... miért ne?? Őt is megtalálták. Ahogy ő meglett lenne ott más is.

FIgyelj amíg kb 20.000 ember van diplomás közfogisként foglalkoztatva, havi NETTÓ 70.000-ért!! addig miről bezsélünk!

Hát ha egy közfogisnak diplomával azt mondod hogy 70 helyett kap nem nettó 160at csak nettó 100 at már rohan oda!!

Lenne ember nem 160-ért még 100-ért is.

2019. júl. 29. 09:53
 45/49 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy egy közfogis el tudná látni azt a munkakört, így fel se veszik. Inkább keresnek egy értelmes munkatársat 200 nettóért vagy többért.

A kérdező azért keres keveset mert régebben került oda amikor ennyi volt a piaci bér. Azóta sokat emelkedett de ez sokszor csak az újakra vonatkozik. A régi marad kevesebb pénzért is. Már ameddig nem elégeli meg.

2019. júl. 29. 11:13
 46/49 anonim ***** válasza:

"Azóta sokat emelkedett de ez sokszor csak az újakra vonatkozik"

egy megint egy maszlag semmi duma mert minálunk bértábla van ha új ha régi ember akkor is annyit kap amennyit....

senkit se érdekel a béralku, a br annyi amennyi a táblában van maradsz vagy mész.. ennyi.

Ha új vagy akkor is annyi.

2019. júl. 30. 13:20
 47/49 anonim ***** válasza:
Na ja, nálatok lehet. De a versenyszférában kicsit mások a fizuk.
2019. júl. 30. 15:17
 48/49 A kérdező kommentje:

Helló!

Köszi a pozitív és negatív válaszokat is. Én is azt vettem észre, hogy a bérek pár év alatt azért nőttek...legalábbis a fővárosban. Kivéve a jelenlegi munkahelyemen. :) De nem baj, végre találtam új helyet, ahol meglesz a bruttó 300 már a próbaidő alatt, ez alá a jövőben nem fogok adni. Egyébként ezalatt a pár hónap alatt rájöttem, hogy nem is annyira (csak) a pénz számít, ami miatt váltani fogok, hanem a megbecsülés és a kölcsönös tisztelet, na meg korrektség, ami itt nincs meg, és nem is lesz. Eleget vártam egy helyben a csodára.

2019. dec. 9. 08:32
 49/49 anonim ***** válasza:
Kemeny
2020. jan. 9. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!