Szerintetek nettó 166. 000 Ft fizetés egy back office irodában mennyire tragikus?
Ügyfélkapcsolat van telefonon és e-mailen keresztül is, egy rakás akta tologatása minden nap, ellenőrzések, beszámoló számolások, szerződések intézése stb. NEM pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem, de lehet ezt használják ki, és emiatt adnak ilyen kevés pénzt. Cafeteria már december óta nincs, mert nincs keret rá, így totál ezt az összeget kapom kézhez sajnos... :(
Nem igényel felsőfokú végzettséget a munkakör (referens), de felsőfokú végzettséggel rendelkezem, és német nyelvvizsgám van pluszban (7 éve nem használtam a nyelvet), angolul alapfokon beszélek.
Nettó 200 ezer Ft feletti (irodai) állással lennék elégedett, de nem tudom merre keressek, folyamatosan küldözgetem az önéletrajzom cégeknek.
Tippek, tanácsok, trükkök? :)
Én 3 hónapja váltottam, volt vagy 8-10 interjúm, zömében bértárgyalás is.
A nettó 200 ezer az abszplút plafon, de cafeferival együtt.
Hol is vannak irodai admin pozik nettó 200 felett? Váltok!
Budapesten biztosan találsz.
Budapesten már az átlag nettó 300 körül van. És ebben a legegyszerubb, tényleg keveset fizető munkák is benne vannak amik ugye bőven lefelé húzzák az átlagot.
@17:40
Nem azt mondjuk hogy jó neki, csak nincs elrugaszkodva a valóságtól. Mert minden héten jön nem tudom hány ilyen kérdés, miközben szerintetek 300ezer alatt már nincs fizetés Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!