Szerintetek nettó 166. 000 Ft fizetés egy back office irodában mennyire tragikus?
Ügyfélkapcsolat van telefonon és e-mailen keresztül is, egy rakás akta tologatása minden nap, ellenőrzések, beszámoló számolások, szerződések intézése stb. NEM pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem, de lehet ezt használják ki, és emiatt adnak ilyen kevés pénzt. Cafeteria már december óta nincs, mert nincs keret rá, így totál ezt az összeget kapom kézhez sajnos... :(
Nem igényel felsőfokú végzettséget a munkakör (referens), de felsőfokú végzettséggel rendelkezem, és német nyelvvizsgám van pluszban (7 éve nem használtam a nyelvet), angolul alapfokon beszélek.
Nettó 200 ezer Ft feletti (irodai) állással lennék elégedett, de nem tudom merre keressek, folyamatosan küldözgetem az önéletrajzom cégeknek.
Tippek, tanácsok, trükkök? :)
Valamint nem látott még számítógépet.
Egyébként már rég nem 150 a medián.
„ egyébként meg az angolok is mind tegeződnek"“
Ja ha már itt tartunk az angolok nem mind tegeződnek azok mind magázódnak....
„Egyébként már rég nem 150 a medián.“
Ühüm. Akkor mennyi a nettó medián? Lévén a KSH ezt nem számolja más számítások szerint meg olyan 130.000 körül van a medián + 10-20% lehet a növekmény....
akkor mennyi is a medián? Hm?
Számok érvek források???
Nem csak hasraütéssel, hanem számok érvek ELLENŐRIZHETŐ FORRÁSOK (pl eurostat!!)
HM?
Várom!
pl???
IDÉZET eurostat!! tavalyi
Bruttó medián órabér
Magyarország (3,59 EUR)
3,59 x 160 (teljes munkaidő) = 574 EUR = kb 184.000 ft de bruttó !! Na mennyi is ez nettóban??? Még 150.000 se!!! Erre dobjunk rá egy 10%ot ....
Hm ? Ellenvetés? Várom!!
De adatokkal tényekkel forrásokkal!!
Pár évvel ezelőtt ellenzéki számitasok szerint volt 170 nettó környéke. (és nekik politikailag az volt az érdekük, hogy minél alacsonyabb jöjjön ki!!) Azóta emelkedett, most kb nettó 200 lehet.
Homokba dughatod a fejed, beszélhetsz hogy így sok minimálbéres meg úgy, nem számít. Van sok minimálbéres igen, ez igaz. De a dolgozók fele bizony ma már kb nettó 200 fölött keres. Ha te nem akkor átlag alatti vagy.
„ár évvel ezelőtt ellenzéki számitasok szerint volt 170 nettó környéke“
1. Te miről beszélsz? HM ? Mégis miről ? Megadtam a linket....
2. Eurostat .. tudod mi az? AZ nem ellenzék meg kormánypárt..... tudod te eszik vagy isszák egyáltalán?
3. És eleve miről beszélünk fekete fehér számokról? HM? Vagy miről?
tessék kis elindulás....
„Az Eurostat évente publikál átlagkeresettel kapcsolatos adatokat, legutóbb 2018-ban Magyarországon a bruttó medián órabér 1108 forint volt, amit 8 órával és 22 munkanappal felszorozva megkaphatjuk a havi bruttó mediánkeresetet. Ez 195 085 forint volt szemben a KSH által közölt 335.000 forinttal. Ebből levezetve a nettók a következőképpen alakultak: a mediánérték viszont 127 781 forint.“
Hm? ellenvetés?
de ne felém.... ne..
eurostat. ott tessék reklamálni.
Linket megadtam nem a semmibe mutatok!
Itt nettó 170-et írnak de ez tavalyi adat. Azóta volt minimálbér emelés is, és talán nagyjából reális ha minimálbér emelés mértékével felemeljuk ezt is, szóval akkor 185 ezer forint környékén lehet a medián.
Oké bocs, akkor lehet hogy még nincs 200, bár szerintem ha a borítékos fekete pénzeket is számolnánk akkor már 200 felett lennénk.
Konkrétan még programozóként is kaptam olyan állás ajánlatot, hogy minimálbér bejelentés, többi zsebbe. Nem fogadtam el, de tuti sokaknak ez nem probléma.
„ bár szerintem ha a borítékos fekete pénzeket is számolnánk „
És újra és újra ehhez a szarhoz jutunk... a FEKETE pénzeket TE HOGY SZÁMOLOD bármibe is bele???? Van arról statisztikád? Meglepne ha lenne.... hiszen ugyebár ilyne hogy cégek FEKETÉN zsebbe fizetnek és CSALNAK ilyen a NER országában nincs nem is lehet uyge????
De ha nincs róluk stat akor hogy számolod bele bármibe is?
Nagyon elkeveredtel kedves troll barátunk.
Az eredeti kérdésre a válasz, hogy Budapesten 166 erre a munkára tragikus valóban.
Már bocs de a kérdező írta:
„NEM pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem, de lehet ezt használják ki, és emiatt adnak ilyen kevés pénzt“
Hát AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK? Örülhet hogy ennyit is kap, én nem adnék neki enynit az tuti és akkor is maradna de ha nem, másnapra lenne ember...
Bakker, több diplomás tanárok 20 év tapasztalattal 150-160-akat kapnak....
Felsőfokú végzettség nélkül erre ennyi örüljön neki, vagy én még ennyit se adnék!! És akkor is lenne emberem!!
"És akkor is lenne emberem!!"
Álmodj kiralylany.
Konkrétan munkaadók sírnak mindenhol mennyire nincs munkaerő vagy csak nagyon drágán.
Az elmúlt években drasztikusan nőttek a fizetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!