Most akkor mennyi lesz a fizetésem? Hogyan számolják ezt?
Amit tudok:
Nincs órabérem se napi bér hanem havi 230.000Ft bruttó a keresetem.
3 műszakról van szó.
Délutános és Éjszakai pótlék mennyi?
Hétfőtől péntekig tart a munkaidő.
Délelőtt/Délután: 8 óra
Éjszakai: 6,5 óra
Tegyük fel következő hónapban (Augusztusban):
Elseje és másodika (2nap éjszakai)
5.-9. Délelőtt
12.-16. Délután
19.-23. Éjszakai
26.-30. Délelőtt
Azaz: 10 délelőttös nap, 5 délutános, 7 éjszakai.
Ezek alapján mennyi összeg várható? Hogyan lehet ezt kiszámolni, ha se óra bérem se napi bérem.
Addig oké, hogy bruttó 230.000Ft az 152.950Ft.
152.950/22 (mert augusztusban épp ennyi a munkanapok száma, de mindig változó szóval hülyeség az egész) =~ 6.950Ft/nap.
És akkor ezt a napi bért kell szorozni a pótlékokkal meg ilyenek?
Kérlek segítsetek mert ez olyan hülyén lett kitalálva, hogy már rendesen idegesítő. (vagy csak én vagyok hülye)
Bonyolultul számolják ki:
de már midenhol számítógépes program számolja, itt neked senki se fogja kiszámolni kézzel, hacsak nincs itt egy nagyon unatkozó könyvelő...( a délutáni műszakpótlék pedig megszűnt)
Amúgy mindegy menyit kapsz br 230-at vagy 250-et, éhbér mindegyik...Komolytalan fizu.
Köszi a válaszokat.
Tudom, hogy "kissé" kevés, de sajnos nincs vagy nem találtam jobbat, pályakezdő vagyok Érettségi + Műszaki Informatikai szakma + ECDL vizsga, és nem tudtam szakmában elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!