Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek nettó 166. 000 Ft...

Szerintetek nettó 166. 000 Ft fizetés egy back office irodában mennyire tragikus?

Figyelt kérdés

Ügyfélkapcsolat van telefonon és e-mailen keresztül is, egy rakás akta tologatása minden nap, ellenőrzések, beszámoló számolások, szerződések intézése stb. NEM pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem, de lehet ezt használják ki, és emiatt adnak ilyen kevés pénzt. Cafeteria már december óta nincs, mert nincs keret rá, így totál ezt az összeget kapom kézhez sajnos... :(

Nem igényel felsőfokú végzettséget a munkakör (referens), de felsőfokú végzettséggel rendelkezem, és német nyelvvizsgám van pluszban (7 éve nem használtam a nyelvet), angolul alapfokon beszélek.

Nettó 200 ezer Ft feletti (irodai) állással lennék elégedett, de nem tudom merre keressek, folyamatosan küldözgetem az önéletrajzom cégeknek.

Tippek, tanácsok, trükkök? :)

2019. júl. 22. 09:36
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
61%
De nem reális. Budapesten erre 200 felett fizetnek. Mucsán a 160 ugyanerre korrekt, jó fizetés. Budapesten nem, itt pár éve volt ez realitás. Ti leragadtatok ott. Azóta kilőttek a bérek.
2019. júl. 22. 22:05
 22/49 anonim ***** válasza:
66%
Oké a 300 talán sok, de a 200-250 teljesen reális egy értelmes szellemi munkát végző esetén, tök mindegy diploma van vagy nincs.
2019. júl. 22. 22:06
 23/49 anonim válasza:

" de a 200-250 teljesen reális egy értelmes szellemi munkát végző esetén, tök mindegy diploma van vagy nincs.“

2 szakirányú diplomával lassan 20 pályán eltöltött évvel, szakirányú munkakörben 195.000 bruttót kapok. Budapest. Felelősséggel.

166 nettóért irodai meló?? HOL???? megyek oda!!

2019. júl. 24. 17:42
 24/49 anonim válasza:

". Budapesten erre 200 felett fizetnek. "

Megteszed hogy bemész azon munkahelyekre ahol nem ennyit adnak hogy tévedésben vannak és erre 200 felett kel adniuk hát nem tudják???? Megteszed hogy elmagyarázod nekik???

2019. júl. 24. 17:44
 25/49 anonim ***** válasza:

Bocs de más az ára a rég ott lévőknek és más a friss munkaerőnek. Én azt írtam mennyi ma a piaci ár. Ez nem zárja ki, hogy van aki 15-20 éve beragadt a pocsolyába.

Váltani kell ha nem emelnek.

2019. júl. 24. 19:43
 26/49 anonim ***** válasza:

"166 nettóért irodai meló?? HOL???? megyek oda!!"

Talán vidéken még találsz ilyen kevés pénzért. Budapesten nem hiszem. Bár kérdés mit tartasz irodai munkának. Az iroda takarítás az annak számít?

2019. júl. 24. 20:49
 27/49 anonim ***** válasza:

"Talán vidéken még találsz ilyen kevés pénzért.“

Csajom diplomával Bp-en irodai munkakörben 140 nettót kap.

140et! Diplomával. Pesten. Nem pályakezdő. Ha lenne jobb már itt se lenne.

2019. júl. 26. 18:16
 28/49 anonim ***** válasza:
Pesten is fizetnek nettó 300 körül IT multiknál, elég ha tudsz angolul és láttál már számítógépet. A hátránya, hogy jellemzően műszakozni kell, de olyankor pluszban rájönnek a pótlékok is.
2019. júl. 26. 18:40
 29/49 anonim ***** válasza:

"Pesten is fizetnek nettó 300 körül IT multiknál, elég ha tudsz angolul és láttál már számítógépet. "

Ja értem, elég ha már láttam számítógépet világos.... és akkor hogy lehet hogy a fél ország nem áll a kapujukban? hogy 150.000 a nettó mediánbér?

2019. júl. 26. 19:32
 30/49 anonim ***** válasza:
Mert a fél ország makogni sem tud angolul (még magyarul se nagyon...), nemhogy értelmesen, bővített mondatokban megszólalni.
2019. júl. 26. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!