Felmondtak a munkahelyemen. Ti elmondanátok?
Indoklasnak az volt beleirva hogy megtagadtam a munkat,amibe nekem van tapasztalatom.
Koszi a biztatast :)
Pedig jó ok, hogy fejlődési lehetőséget kerestél, miért nem fogadta el? Érdekes. Hiszen 1 év alatt nem biztos, hogy kiderül, kapsz-e lehetőséget a fejlődéshez... Mondd úgy, hogy nem derült ki rögtön és nem is akartál rögtön a köv. éveben fejlődni, hanem megtanulni azt a folyamatot, azt a szintet. Aztán teltek az idők, nem láttál fejlődést és léptél.
Telefonon, amikor érdeklődsz, ne úgy kérdezd, hogy mi az oka, hogy még nem hívtak, hanem ez és ez vagy, ekkor voltál állásinterjún ilyen állásra, érdeklődni szeretnék, hogy döntöttek már az állással kapcsolatban?
Ha nagyon nem megy a kamuzás, akkor diszkréten lehet annyit mondani, hogy személyes összeférhetetlenség vagy ilyesmi.
De pl régebben engemet a lassúságom miatt bsztak ki a próbaidő lejárta előtt egy nappal. Utána mindenhol azt mondtam, hogy átszervezés volt és megszűnt az a funkció, amiben dolgoztam.
Nyugodtan elmondhatod az igazat. Azt senki sem fogja tudni megmondani előre, főleg nem egy állásinterjú alapján, hogy később te mennyire fogsz tudni jól kijönni a leendő kollégákkal!
Ezt lehetetlen megmondani! Az emberi konfliktusok természetesek, de ettől még, lehet, hogy szakmailag pl. teljesen jól együtt tudsz működni másokkal.
Nem szeretni kel la másikat, csak csinálni a dolgod.
Nyugodtan elmondhatod, hogy olyan szintű lett a konfliktusod a kolegákkal / fpnököddel, hogy tovább akartál lépni. Ennyi.
Ettől még az új helyen mitől lenne garantált, hogy ne mfogsz tudni jól dolgozni? És miért lenne lejáratása az előző cégnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!