Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondtak a munkahelyemen....

Jocika147 kérdése:

Felmondtak a munkahelyemen. Ti elmondanátok?

Figyelt kérdés
2 hete hogy a cégem megszuntette a munkaviszonyom, mert volt egy szóváltásom a kozvetlen felettesemmel. Azota már mondhatni sok munkahelyre behivtak interjura, ott megis kerdeztek mi az oka annak hogy eljottem a cegtol. Nyilvan muszaj voltam hazudni, hogy en szamoltam le kulonfele okok miatt. Nem mondhattam el az igazat, hogy tobb fonok is ram szallt az ott dolgozott 3 evem alatt es a folyamatos csesztetés miatt kiborultam és kijott belolem vegul minden. Mert ez volt az oka amiert vegul osszeszolalkoztam komolyabban az ottani fonokommel. Azota akarhova behivtak mindig azt mondtak majd ertesitenek, ma is epp volt egy aki azt mondta ma hiv, de megsem tette. A nyakamat rateszem, hogy ezek azert vannak mert erdeklodnek a volt munkaltatomnal es ott pedig elaztatnak. Ebbol hogyan lehet kilabalni? Teljesen ellehetetlenitik a munkahelykeresesem, legkozelebb mar ha behivnak valahova inkabb elmondom az igazat. Ti mit tennetek?
2019. máj. 31. 17:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor ne mondjam el az igazat Te szerinted semmiképp?
2019. máj. 31. 18:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén!

Te felvennél olyat, aki azzal nyit, hogy kirúgták, mert szerinte köcsög volt a főnök az előző helyen?

Mond azt, hogy több lóvét akarsz, ezért jöttél el!

2019. máj. 31. 18:54
 13/24 A kérdező kommentje:
Hat ez igaz, viszont ezzel az a baj hogy ha ott derul ki csak hogy mennyit keresek, es esetleg kevesebbet, akkor arra hogy mondjam h keves volt a love, ha ott meg megkevesebb? Akkor meg lehet azert nem keresnek majd mert tudjak hogy ugysem megyek ha még kevesebb lovet ajanlanak
2019. máj. 31. 18:56
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Azért ha egy cégnél egy interjúztató benyög egy ilyet, hogy "ennyi idő alatt az asszonyt is meg lehet unni" akkor én oda nem is akarnék menni dolgozni.

Másrészt igaza van annak, aki szerint a régebbi cégeidről nem mondhatsz rosszat. Ebben az esetben azt sem mondhatod, hogy nem volt elég a pénz, mert akinek nem elég a pénz, az nem mond fel a semmire, vagyis nem lenne munkanélküli.

Mondhatod, hogy személyes jellegű konfliktusod volt az egyik kollégával. Abba nem fognak mélyebben belemenni, mert nem illik.

2019. máj. 31. 19:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Miert nem mennel egy ilyen ceghez?
2019. máj. 31. 20:21
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Mert ez egy undorító szexista megjegyzés.
2019. máj. 31. 20:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
"Nem egyezett a szakmai koncepciónk". Más elképzelésed volt a munkáról, mint nekik és nem jutottatok dűlőre, így inkább eljöttél. Persze szigorúan szakmai alapon és az ő elképzelésük minősítése nélkül.
2019. jún. 1. 02:05
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Na de miért mondtak fel neked? Ilyen felmondási indoklás nincs, hogy szóváltás történt. Márpedig a felmondást indokolni kell.

Szóval ha volt céged ki tudott találni valami hihető indoklást akkor azt el is mondhatod tovább.

2019. jún. 1. 02:45
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
Ja és az hogy két hete nem találsz munkát semmit sem jelent. Nekem is csak egy hónap alatt sikerült és természetesen több pénzért mint ahonnan elküldtek.
2019. jún. 1. 02:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hazudnod, de ne részletezd az előző munkahelyi életed, történéseket...
2019. jún. 1. 04:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!