Szerintetek felmondjak munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Alapvetően jó hely. Kapok fizetést, igaz csak átlagbért. Rugalmas munkaidő beosztásom van. 40 nap szabival amit teljes mértékben én határozom meg mikor veszem ki. A feladatot nem szeretem sőt.. Határozott idejű szerződésem van azt kéne eldöntenem hosszabbítok e.
Ha nem, akkor keresnem kéne munkát, ki tudja mikor találok, mikor állhatok munkába, mennyi lesz a fizetesem, mennyire lesz rugalmas.
Merjem feladni a biztosat a bizonytalanért?
2019. márc. 16. 14:53
1/2 anonim válasza:
Ez alapján a leírás alapján most maradnék, mellette keresgélnék, és csak akkor mondanék fel, ha már tudom, hova megyek.
2/2 anonim válasza:
Határozatlanra hosszabítsd és keress mellette ha nem megy bele a cég akkor lépj tovább .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!