Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Felmondjak-e a munkahelyemen?

Felmondjak-e a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
A főnökömnek soha semmi nem jó amit én csinálok, pedig szívem-lelkem kiteszem, becsületes, lelkis vagyok. Ha ő ront el vagy tesz valamit az megbocsájtható, de ha én az már nem! Bűntudatom lenne felmondani, mert egyszer már megtettem és megbántam, ő pedig vissza vett. Ez az egyetlen pozitívuma! Tudom, ha itthagyom akkor egyedül lesz, 7 napból 7et kell majd melózni, sajnos nehéz találni jó munkast a mai világban. + még egy esélyt nem fog adni, ami érthető. Szóval tanácstalan vagyok, nem kellene dolgozom, mert tehetős párom van, de akkor igy haszontalannak érzem magam. Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
2016. szept. 6. 16:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetnek mondd meg neki érthetően hogy ha még egyszer azt csinálja amit írtál akkor készüljön az érzékeny búcsúra és a továbbiakban az egyedül rá szakadó munkára mert fel fogsz mondani. És ha szüség van a munkádra akkor megtanul úgy viselkedni hogy megfeleljen neked.

Bár hasonló helyzetben én nem alkudoztam hanem közöltem hogy e pillanattól kezdve én már csak vendég vagyok a cégnél. Persze elkezdték a sírást hogy ezt nem tehetem mert kit találnak helyettem mégegy átverhető rabszolgát, de nem hatott meg mert volt ott elég ingyenélő e nemes feladatra.

2016. szept. 6. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!