Most ebben az esetben még mit tudnék tenni?
szóval egyetemista vagyok gazdasági szakon, és nem viccelek vagy 60 céghez jelentkeztem gyakornoknak de még az interjúig sem jutottam.
Cv-ben szerepel az egyetemi tanulmányok és minkatapasztalatnak az,hogy külön órálat adtam. Mivel még ugye elsősként nem dolgoztam..
Nem tudom mi a baj....
Lehet hogy túl nagy cégekhez adtam be és először kisebbekkel kell kezdeni? Vagy mi lehet a gond? Más is küszködik ezzel?
Mert nekem a szüleim azt mondták hkgy gazdasági szakról egyétrtelműen kell találnom gyakornoki melót...erre tessék.
Nem vagyok buta,se hülye,de még csak az interjúig sem jutok el.
20L
Hát aki 10 ezer Ft-ért csempéztet, meg 4000-ért rakatta a laminált padlót, azt elég erősen átvágták...
Ja, ez Budapest.
Kedves kérdező, várj még a gyakornoki munkákkal, túl vagy néhány alapozó tárgyon jelenleg, de ennyi. A vállalatok tudják, hogy ekkor még nem tanul olyan a diák, amit a gyakorlatban lehet is kamatoztatni.
23: Ja és te szolgálsz referenciával az illetőről?
Mert én csak olyannal dolgoztatok, aki dolgozott már ismerősnél és meg tudom nézni a munkáját.
Ha valakinek a Jófogáson kell hirdetnie ezekkel a munkákkal magát, ott valami turpisság van a dologban, ebben biztos lehetsz.
Ja és mindenhol azt írja, hogy -tól.
Mert az sem mindegy, hogy te a padlóra 30x30-as járólapot szeretnél, vagy mondjuk 20x120-as famintázatú lapokat. Ugyanis másik géppel vágja ezt és másikkal azt.
Hogy a falra te 20x20-as csempét szeretnél vagy 45x90-eset. Nagyon nem mindegy, mert simán duplázódik ám az ár.
Légyszi álljatok le ezzel :D
Releváms válaszokat várok.
Takarodjatok már privátba a burkolásos baromsággal.
Kérdező: üdv a munkaerőpiacon. A gazdasági szak mégis mit takar? Csomó helyre meg hiába jelentkezel, nem feltétlen kell nekik gyakornok, iszonyat idő- és munkaerő befektetés, cserébe elég sokszor semmi haszonnal a cég számára. Ismerősi körben kérdezz körbe, tudnak-e valamit.
Nemzetközi gazdálkoddás.
Direkt meghirdetett gyakornoki pozíciókra jelentkeztem,nem csak úgy.
Elsőévesként nyilvan nem fogsz gyakornoki munkát találni, mert még nincs meg a kellő tudásod, ezért nem hívnak be még interjúra sem.
Majd második év után.
A lényeget nem írtad le: MELYIK intézményben tanulsz?
A legtöbb cég a BME/BCE/BGE szentháromságtól vár gyakornokokat, illetve ezeknek az egyetemeknek vannak a legerősebb kapcsolataik. Futottak még az ÓE és a SZIE, talán(?) METU.
Nagyon erősen szelektálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!