Most ebben az esetben még mit tudnék tenni?
szóval egyetemista vagyok gazdasági szakon, és nem viccelek vagy 60 céghez jelentkeztem gyakornoknak de még az interjúig sem jutottam.
Cv-ben szerepel az egyetemi tanulmányok és minkatapasztalatnak az,hogy külön órálat adtam. Mivel még ugye elsősként nem dolgoztam..
Nem tudom mi a baj....
Lehet hogy túl nagy cégekhez adtam be és először kisebbekkel kell kezdeni? Vagy mi lehet a gond? Más is küszködik ezzel?
Mert nekem a szüleim azt mondták hkgy gazdasági szakról egyétrtelműen kell találnom gyakornoki melót...erre tessék.
Nem vagyok buta,se hülye,de még csak az interjúig sem jutok el.
20L
ma 15:17
Jaja, annyira más a valóság, hogy már a 2. írja itt hogy gazd. diplomával nem kap állást.
Én meg biztos csak álmodtam, hogy kipengettem a burkolónak 3 napra közel 3 kilót.
ma 15:37
Úgy, hogy nem hiszed el mennyit keres egy burkoló.
Az előbb még te akartál burkoló lenni IT helyett, nem én:)))
Csak próbaképpen hívj fel egy burkolót és kérdezd meg hogy x m2 füdőszobádat kéne burkolni, mennyi lenne kb és mikorra vállalja. Meg fogsz lepődni.
Azért kérdeztem, hogy burkoltattál-e már, mert ha igen, akkor tudod hogy mi pénzeket kérnek el és abból könnyen ki tudod számolni mennyit keres.
De mondok jobbat. Anyósom le akarta cseréltetni a tetőt tavaly tavasszal. Idén szeptemberre!! vállalta neki az ács, kb 3 hetes munka: 1,7 millió csak a munkadíj!
Ok légyszi ne itt veszekedjetek a burkolásról:D
Akik releváns választ adtak,köszi.
1500 Ft-ot??? 5 éve max. Most 3-4000 alatt szóba sem állnak veled.
Tudom, mert teljeskörű házfelújításon vagyok túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!