Akinek nincsen autója annak nincsen normális munkahelye?
Nálunk a cég tulaj is villamossal vagy biciklivel jár dolgozni. Én is metróval járok, konkrétan lassabb lenne autóval.
Miről beszélsz? Esetleg normális tömegközlekedés nélküli falun igazad lehet... Budapesten biztosan nem.
11-es ha a kocsidban ülsz a dugóban akkor nem kapsz tüdőrákot? Vagy ott más levegő van? A saját testszagod és fingod megtisztítja a levegőt vagy mi a bánatos ló**sz?
A kérdés pedig egy baromság, semmi összefüggés nincs a munkahely és az autó megléte vagy meg nem léte között.
Nekem normális munkahelyem van, de jogsim sincs és nem is tervezek egyelőre mert teljesen fölsöleges.
Biciklivel 7 perc alatt ott vagyok a melóhelyen, akkor mi a francért üljek kocsiba? Minek költsek rá, miért szennyezzem a környezetem?
Az a baj, hogy sokan ezt egyfajta "státuszszimbólumnak" tekintik, pedig annál röhejesebb nincs, mint amikora panelproli beül a nyugaton szarrá hajtott, ócska "béjemvéjébe" és azzal menőzik...
"2: És aki nem akar a koszos, büdös emberekkel összepréselődve utazni, az mit csinál?"
Vallalkozo vagyok jopar eve IT teruleten, jol docog a szeker, olyan a keresetem, hogyha ide leirom, nem hiszik el ;D. Megsem erzem magam olyan nagy urnak, hogy ne tudjak "koszos, büdös emberekkel összepréselődve utazni" (99% amugy nem is koszos/budos). Szoval gondold at, hogy tenyleg ekkora kiraly vagy!
12, 13, 14, 15:
És Bp-ről soha az életedben még nem tetted ki a lábad, hogy nem érzeted szükségét az autónak?
Volt céges kocsim, korlátlan üzemanyag-használattal. Havi 1, max 2 alkalommal használtam. 1 év alatt átlagosan, ha 5000 kilométert beletettem, akkor sokat mondok.
Erre teljesen felesleges autót fenntartani. ÉCS-vel, biztosítással, mindennel együtt 200 Ft körüli kilométerenkénti költség jön ki. Annyiból majdnem eltaxizok akárhova, csomó helyre pedig bőven jó a tömegközlekedés (vonat, busz, bármi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!