Akinek nincsen autója annak nincsen normális munkahelye?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 10:52
1/85 anonim válasza:
Bocs hogy ezt mondom de hülye a kérdésed. Pesten Bkv-val sok helyre eljutsz és ott azért van normális meló.
Én meg vidékiként nem találok normális melót kocsim is van. 3-4 műszakos helyekre vennének fel csak
"Gyakoris" embereket ismerve most kapnám az írásomra a választ hogy miért nem tanultam....24 éves koromig tanultam (szakmákat csináltam)
2/85 anonim válasza:
Nekem még jogsim sincs, de jól keresek budapesti viszonlyatban is. Metróval háztól házig 25 perc az út a munkahelyemre, több kollégám pedig néha órákat ül a dugóban hazafelé. Hol az összefüggés?
3/85 anonim válasza:
Nincs összefüggés, pláne a fiataloknál. Évekig dolgoztam úgy, hogy nem volt saját autóm.
5/85 anonim válasza:
Nálunk a fő informatikus srác albérletben lakik és BKK-val rár, de 3M+ -os Panerai órát visel. Ilyenkor mi van?
6/85 anonim válasza:
Nem értem hogy függ össze. Az Astorian dolgoztam évekig, (Sberbank központ) még a vezérigazgató is metróval járt.
7/85 anonim válasza:
Igen, csak a csöveseknek meg a parasztoknak nincs autója, mindenki másnak van
9/85 anonim válasza:
2: És aki nem akar a koszos, büdös emberekkel összepréselődve utazni, az mit csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!