Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon nehéz bekerülni a...

Nagyon nehéz bekerülni a KPMG-hez?

Figyelt kérdés
Kitöltöttem a felvételihez szükséges teszteket, be is hívtak interjúra és igazából csak egy hét múlva lesz, de már nagyon izgulok. Nyilván lesznek angol kérdések is, van középfokú nyelvvizsgám, de mostanában nem igazán használtam a nyelvet, így sajnos érzem, hogy vannak hiányosságaim. Mennyire veszik komolyan? Mire lehet számítani?
2019. ápr. 17. 23:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 Akkor az egy nemet jelent. Velem is ugyan ez volt, még egy email sem jött :D
2021. febr. 20. 21:57
 22/23 anonim ***** válasza:
Értem,hát az jó:D De mi alapján utasítanak el,ha interjú sem volt,a tesztem pedig 90% feletti ?:D nem értem..
2021. febr. 20. 22:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Igazából bármi lehet az oka, lehet valaki 1%-al jobbat írt, lehet már korábban megtalálták azt, akit jónak gondoltak és a többi jelentkezőt meg lógva hagyták.

Csak azért annyi minimális emberség lehetne bennük, hogy legalább egy emailt odalöknek.

2021. febr. 20. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!