Kitöltöttem a felvételihez szükséges teszteket, be is hívtak interjúra és igazából csak egy hét múlva lesz, de már nagyon izgulok. Nyilván lesznek angol kérdések is, van középfokú nyelvvizsgám, de mostanában nem igazán használtam a nyelvet, így sajnos érzem, hogy vannak hiányosságaim. Mennyire veszik komolyan? Mire lehet számítani?
Majd ők eldöntik, hogy megfelel-e a nyelvtudásod. Egyébként sem tudsz mit csinálni, ez van. Csak ne írd le magad előre.
Ami viszont fontosabb.
Ezek a nagynevű multik elvárják hogy érezd megtiszteltetésnek ha szóba állnak veled, ezért neked is ki kell fejezned, hogy micsoda boldogság lenne náluk dolgozni.
2019. ápr. 18. 00:02
2/23 anonim válasza:
Jol irja az elso, most mar mindegy, probald meg kihozni a helyzetbol a legjobbat, legfeljebb megtapasztaltad, hogy milyen komoly multinal interjuzni.
2019. ápr. 18. 00:17
3/23 anonim válasza:
Big4-hoz egyáltalán nem nagy durranás bekerülni, több kamudiplomás ismerősöm is bekerült már be. Szó szerint százasával veszik fel a pályakezdőket minden szeptemberben. B2 szint bőven elég. Az interjúztató menedzsertől függ, hogy milyen lesz az interjú, mennyire megy bele a szakmai dolgokba, van aki nem angolozik, viszont letesztelheti az excel tudásod. De hallottam már olyanról is, hogy fél óra jópofiskodás volt csak az egész. Felesleges izgulni, csak rontod a teljesítményed vele.
2019. ápr. 18. 01:06
4/23 anonim válasza:
Én biztos nem mennék, rabszolgatartás megy ezerrel.
2019. ápr. 18. 08:22
5/23 anonim válasza:
3: "Big4-hoz egyáltalán nem nagy durranás bekerülni, több kamudiplomás ismerősöm is bekerült már be. Szó szerint százasával veszik fel a pályakezdőket minden szeptemberben. B2 szint bőven elég. Az interjúztató menedzsertől függ, hogy milyen lesz az interjú, mennyire megy bele a szakmai dolgokba, van aki nem angolozik, viszont letesztelheti az excel tudásod. De hallottam már olyanról is, hogy fél óra jópofiskodás volt csak az egész. Felesleges izgulni, csak rontod a teljesítményed vele."
A "kamudiplomát" hogy érted, nem is volt valójában diplomája? Vagy valami irreleváns büfészakos diplomája volt?
Nem alapkövetelmény egy pénzügy-számvitel diploma, min. BGE vagy Corvinus fejléccel?
2019. máj. 9. 10:30
6/23 anonim válasza:
# 5
egyáltalán nem, gazdmeneseket vagy NG szakosokat is simán felveszik
szinte mindenkinek kiküldik a logikai/számvitel/angol tesztet, aki jelentkezik, amit ha jól írsz meg, akkor behívnak, függetlenül a diplomádtól
2019. máj. 28. 01:32
7/23 anonim válasza:
6: Tehát akkor az kamu, hogy ezek a cégek csak a Corvinusról válogatnak ki maguknak embereket?
2019. máj. 28. 08:41
8/23 anonim válasza:
Kamu, valójában nem is válogatnak már embereket, UFO-okat alkalmaznak!
2019. máj. 28. 08:44
9/23 anonim válasza:
Kb. lehetetlen, már az elején egy rohadt nehéz excel feladatsort kell megoldani. Nem tudom miért várnakel ilyen szintű informatikai tudást....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!