Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért éri meg egyetemen 3+2...

Miért éri meg egyetemen 3+2 évet tanulni (Bsc + Msc) hogy aztán kuncsoroghassak állás után és ha fel is vesznek annyit se kapok majd mint egy teszkós pénztáros?

Figyelt kérdés

Ugye 1 éve végeztem az egésszel (Msc is) azóta állás után rohangálok fel is vettek volna ámde közszféra saját bértáblával és a bruttóm 200 se lett volna két diplomával. És még ezért a szaros 200-as állásárt is 1 éve kajtatok ezer és ezer meghallgatás és pályázat mire talán TALÁN felvesznek.

Ugyanakkor a teszkóba akár holnapra felvennének és nem ennyiért.

De ezért mi értelme volt a dupla egyetemnek?

2019. febr. 23. 19:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
47%
Tök mindegy én mit írtam, vagy te mit ugattál, egy piacon értéktelen, szükségtelen "szakmád" van, és itt rinyálsz hogy nincs munkád... :DDD
2019. febr. 25. 21:17
 32/35 A kérdező kommentje:

"s itt rinyálsz hogy nincs munkád... :DDD"

Már van.

2019. febr. 26. 08:12
 33/35 anonim ***** válasza:
Mi lett a munkád?
2019. febr. 26. 15:11
 34/35 anonim ***** válasza:
48%
Megnyílt a teszkó.
2019. febr. 26. 18:51
 35/35 anonim ***** válasza:

Szegény kérdező csak kétségbe volt esve. Ez érthető az általa felvázolt szituáció miatt.

De attól még nem kellett volna mindenkinek nekiesni!! Fogadd el, hogy hibáztál. Sajnos ez van. És kérlek ne azokon verdd el akik csak ezt megmondták (slussz poén, hogy csak azért mert TE kérdezted...)

2019. márc. 3. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!