Miért éri meg egyetemen 3+2 évet tanulni (Bsc + Msc) hogy aztán kuncsoroghassak állás után és ha fel is vesznek annyit se kapok majd mint egy teszkós pénztáros?
Ugye 1 éve végeztem az egésszel (Msc is) azóta állás után rohangálok fel is vettek volna ámde közszféra saját bértáblával és a bruttóm 200 se lett volna két diplomával. És még ezért a szaros 200-as állásárt is 1 éve kajtatok ezer és ezer meghallgatás és pályázat mire talán TALÁN felvesznek.
Ugyanakkor a teszkóba akár holnapra felvennének és nem ennyiért.
De ezért mi értelme volt a dupla egyetemnek?
"egyen közöm a toborzáshoz, vállalati pszichológiához, valamennyire értsem a közgázt."
Mind a három a recruit a business pszicho és a közgáz 1-2 tárgyam volt kollokváltam belőlük.
és? kitörölhetem vele, kit érdekel.
Mert az hogy "valamennyire" értem a közgázt az édeskevés egy analyst melóhoz máshova meg még sok is mert nem kell még a "valamennyire" se.
"egalább valami makrót le tudjak programozni,"
Ja és azt nevezed te info hard skillnek? Ja. Akkor neked fingod sincs mi az a hard skill.
Ill ha ennyi már hard skill hát ezt én is tudom...
És? Mi van akkor ha tudom? Hova kell ez? Ahova már ez kell oda más is kell és oda én édeskevés vagyok a makróimmal együtt.
Ahova meg én megyek oda meg még ez se kell.
"i az az "igazgatóság szervező politológia"? :'D"
Madárkám ÉN hol írtam ilyet?
Mutasd! Idézd!
Én ilyet le nem írtam.
Én is többdiplomás vagyok, és nem bírok elhelyezkedni. A szakjaimat szerelemből választottam, jók voltak hobbinak, mert szerettem tanulni. De normális állást nem találnék velük. Folyamatosan keresnek multiktól a szokatlan nyelvtudásaim miatt, de azok a pozíciók nekem nem tetszenek, szóval kénytelen vagyok a szakterületemen kívül nézni állásajánlatokat.
Sajna az, hogy van diplomád, nem biztosíték semmire, mert nem mindegy, hogy milyen diploma. Ez a szakpárosítás, amit írtál, értelmetlen szerelemgyereknek tűnik így elsőre.
Ó nem ragaszkodom én hozzájuk egyszerre az egyikről egészen eddig azt hittem hogy el lehet vele helyezkedni (igszerv) és igazam is volt voltaképp ert el lehet na de mennyiért ez itt a pofon.
Br 200 Msc-vel? Mikor 8 elemivel adnak ennyit a teszkóban?
Nem vagyok én a madárkád... :)
Ha én a madárkád vagyok, te a patkánykám vagy. :)
"Nem vagyok én a madárkád... :)"
De még mindig nem idézted be hol írtam én ilyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!