Milyen kitörési lehetőségek vannak kilátástalan helyzetből?
Eléggé torz a realitásod.
Debrecenben egy Dávid Árpád , Süli Zakar István -féle tanulmányokra azt mondani színvonaltalan...
Igaz önállóságra nem nevel, de elég jó potenciál van a megújulókba ( geoterm, hőszivattyú, stb.)és mint projekttervezés gondolom tanultatok Ti is hasonlót, mint mi Geográfusként. Pályázatírás, megvalósíthatósági tanulmányok, kivitelezés kicsit többet hoz a konyhára mint a nyavalygás meg a semmit nem érő diploma mantra , vagy a tesco árufeltöltés.
Én ELTE-n végeztem geográfusként, ráadásul nekem a sima alapszak is 4 évig tartott (nagyon értelmetlen baromság volt, de úgy gondoltam, ha egyszer belekezdtem akkor be is fejezem).
Miután végeztem azonnal találtam munkát, jelenleg is annál a cégnél dolgozok. Ja és nem Pesten, mert hazaköltöztem (Dunántúl, közepes méretű város).
A fizetés elég trágya, de legalább nem túl megterhelő a munka, néha van csak nagyobb hajtás.
Szerintem 2 diplomával BÁRMILYEN irodai munkára jelentkezhetsz, főleg ha mellette vannak alapvető(bb) informatikai és/vagy logisztikai, szervezési képességeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!