Milyen kitörési lehetőségek vannak kilátástalan helyzetből?
Kérdező, ez már a 3.-ik kérdésed - napok óta itt kínlódsz.
Kaptál már számtalan ötletet - magam is írtam párat - de mindenre csak a kifogást keresed.
Bakker, 24 ÉVES VAGY, LEGYÉL MÁR VÉGRE FELNŐTT és menj el dolgozni - elvégre Te fogsz előbb utóbb eltartani egy családot. Majd akkor is otthon ülsz, a gyerek éhezik, Te meg azon keseregsz, hogy semmire nem mész a diplomáddal és várod a sültgalambot, hogy berepüljön a szádba?
Nálad sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek vannak.
Szépen felemeled a hátsódat a számítógép elől, elindulsz a közeli városban és nézed a boltok kirakatát - előbb-utóbb bele fogsz akadni egy olyanba, hogy eladót felveszek, stb.
Mondd, hogy nem Pesten laksz... Mert ha még az is, akkor ledobom magam a székről :D
"Áhhh, nem akarok én családot, nem is tudnék."
Impotens is vagy? :-D Vagy csak kamus troll?
Valami jó ötlet kellene, de nem jut eszembe semmi, egy olyan hely, ahol nincs felesleges pofázás, interjúztatás, papírozás stb. stb.
De nem találni semmit, még szerzetesnek is kellene lelkészi ajánlás.
Ez neked a kilátástalan élet? Én tizenévesen belecsúsztam az alkoholizmusba, 27 éves voltam mire tudtam józanul is létezni egyáltalán, 1 évtizedet elvesztegettem.
Az egész fiatalságom ráment az alkoholra.
Nincs semmi baj, elmész valahová melózni és miden rendben lesz. Költözz el valami nyugatibb helyre az országban ha ott helyben nem találsz munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!