20-30 êvesek! Mennyit kerestek, mennyit tesztek félre és hol éltek?
26 leszek idén, még szüleimmel élek.
A hobbim a munkám, amit 2016-ban kezdtem, akkor még hobbiként kerestem vele a pénzt, majd tavaly építettem rá egy vállalkozást, ebből majdnem minden pénz félretudok tenni, változó hogy mennyit keresek egy hónapban, van hogy 200ezret van hogy 1 milliót.
Van egy középkategóriás autóm.
2016 óta 15 millió forintot tudtam félretenni.
111 ezer Ft/hó.. Részmunkaidőben tanítok egy elég "gettó" iskolában. Szívesen váltanék, de fogalmam sincs merre. Hiteles lakásban élek a férjemmel és a kisfiunkkal.
28/N
A többség itt bizony 120, sőt 200 felett keres. Aki ráér napközben is itt lógni az nem 120-ért gályázik a szalag mellett. De persze nyugodtan lehet hazugnak nevezni bárkit. Én kb nettó 350e plusz autót kapok saját használatra.
És szerintem én ezzel az itteniek többségénél kevesebbet keresek!
24F, változó attól függ mennyi órát melózunk a hónapban, 90-147.000Ft nettóban 9-10 órában, vidéken és szintén a szüleimmel élek.
Az is változó mennyit teszek félre, van mikor nem figyelek és sok a kiadás akkor 20.000Ft-ot, de úgy átlagban 80.000Ft félre rakok egy hónapban.
Ja és nincs hétköznap életem, hulla fáradtan esek be az ágyba.
Hétvégente meg kimosok, pihenek, dolgozgatok és hétfőn már megyek melózni.
Halálosan unom már sokszor egy rossz mozdulat és már 4 métert zuhantam.
Technikusi végzettséggel ezt értem el vidéken... de kicsit tanultam egy kis tetőfedést/bádogozást a srácoktól.
Bár most, támadt egy kis vitánk mert nem nagyon szeretnek fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!