16-22 éves fiatalok. Mennyi a havi bevételetek, mennyit kerestek havonta? Mennyit tesztek félre belőle?
Nem számít, hogy szülők adnak, vagy munkával szerzitek, nagyságrendileg mennyit kerestek számszerűsítve?
És ebből a pénzből mennyit tesztek félre, gyűjtitek, vagy ahogy megkapjátok el is költitek?
Én 18 éves lány vagyok. Végzős vagyok középsuliban,otthon élek és nem dolgozom. Nyaranta szoktam 3 hetet dolgozni 62 ezer Ft-ért.
Csak suliidőben szoktam pénzt kapni,heti 2000 Ft-ot. Ezt ételre és szórakozásra kell beosztanom,persze itthon is csinálhatok kaját suliba és bizonyos szórakozásaimat sem kell zsebből fizetnem.
Sulis ebédlésre szoktam 8500 Ft-ot kapni,amit NEM fizetek be,mert eleve kevés az adag ; és anyumnak iPhone nem tudom hanyasa van,nekem meg csak egy Lumiám, szóval azért SEM mondom meg neki.
Ha 2 szülőm együtt élne,minden bizonnyal többet kapnék. Apumtól is szoktam néha kérni erre-arra.
Régebben mindig elköltöttem a pénzem nagy részét,mára megtanultam bánni a pénzzel!!! :))
Akkor ez számít átlagnak, azért kérdeztem, mert elég sok BMW-t, meg Audit látni a főiskolák, egyetemek előtt, hogy azzal jönnek a diákok...
de hát mindenki máshogy él, aki BMW-vel jár suliba, gondolom nem itt fog dicsekedni vele :)
De ha még is van akire ez illik és olvassa, nyugodtan bevallhatja :)
Ja vannak gazdag Audis diákok is:)
Engem a szüleim támogatnak, már ezért is tartotok a "módosabbak közé". Pedig nem vagyunk azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!