Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20-30 êvesek! Mennyit kerestek...

20-30 êvesek! Mennyit kerestek, mennyit tesztek félre és hol éltek?

Figyelt kérdés
Én 26 vagyok, 150 000 nettót keresek, 100 000 forintot teszek félre és a szüleimmel élek.

2019. febr. 7. 13:20
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

#10. Szóval infós diploma nélkül dolgozol ki egy másik országba? Írországba, vagy hova?

Mi alapján vettek fel, illetve milyen nyelveket ismersz (mármint programozásban)?

2019. febr. 7. 14:28
 12/59 anonim ***** válasza:
51%
EU-n kívül. A programozásban a nyelv ismerete a legkevesebb, de főként C#, TS, T-SQL. Egy olyan embert akartak, aki otthon van az e-marketingben, átlátja a dolgokat és ismeri azokat a technológiákat, amellyekkel a cég dolgozik. Mutattam nekik pár saját projectet és fel is vettek.
2019. febr. 7. 14:33
 13/59 A kérdező kommentje:

Gondolom nem indiai, vagy afrikai meló...

Akkor ezek szerint U.S.A-nak dolgozol ki, mint írtad néha ki is kell menned, akkor munkavállalói vízumot is kapsz, vagyis kaphatsz 5 év után zöldkártyát?

Egyre mese szerűbb ez a story.

Marketing projekted meg hogy volt csak úgy magadtól? Tudod Te, hogy ahhoz nekkora tőke kell?

2019. febr. 7. 14:37
 14/59 anonim ***** válasza:
44%
Ezt de imádom. :D Nem, nem USA, és nem kell kimennem. Most tavasszal fogok majd kimenni, de ez sem lenne kötelező. Pénz a saját projecthez? Nem igazán. Létezik Bizspark program, stb. De persze nem kell nekem hinni, lehet keresni minimálbért is.
2019. febr. 7. 14:40
 15/59 A kérdező kommentje:

Nekem van diplomám, csak egy személyes probléma miatt nem tudok vele munkát vállalni.

Ezért most nem diplomát igénylő állasom van.

Majd szeretnék egy új, hozzám jobban illő diplomát, ezt levelezőn akarom majd megszerezni...

A lényeg, hogy én jelentkeztem már gyakornoki és junior programozói állásra, ugyan nem tudok annyira programozni mint hazudtam, de sosem jutottunk odáig, hogy ez kiderüljön. Ugyanis 90%-ban vissza sem írtak, 10%-ban pedig tájékoztattak, hogy szakirányú végzettség szükséges az állás betöltéséhez.

2019. febr. 7. 14:46
 16/59 anonim ***** válasza:
55%
Milyen diplomád van?
2019. febr. 7. 14:50
 17/59 A kérdező kommentje:

Ha nem amerikai, akkor az elég érdekes, hogy európan kívül.

Japán, kínai, koreai, orosz cégek fix. hogy nem alkalmaznának, de ha mégis akkor is beszélni kell a nyelvet... És ott nincs olyan, hogy kidolgozol.

Olyan vagy Te is mint a 20 éves orvos, csak tudnám, hogy ez mire jó...

2019. febr. 7. 14:52
 18/59 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, sajnálom, de egy kishitű idióta vagy. Válogass: Kanada, Ausztrália, Új-Zéland. Ezek közül az egyik. Egy kis segítség: [link]

További szép napot.

2019. febr. 7. 14:54
 19/59 anonim ***** válasza:
79%

2 milliard euro

17f vállalkozo programozo mernok orvos

2019. febr. 7. 14:55
 20/59 anonim ***** válasza:
44%
Havi 12 millió, 10 millát teszek félre és Salgótarjánban élek.
2019. febr. 7. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!