Ti mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Szeretnék tájékozódni, hogy Magyarországon mennyit keresnek az emberek.2019. jan. 31. 16:30
1/23 anonim válasza:
Az itt leírt néhány válaszból semmire nem jutsz. De legyen, vidéki város, 300 nettó.
2/23 anonim válasza:
Szerintem, reális eredményt innen nem fogsz leszűrni abból, hogy mondjuk 10-20 ember válaszol a kérdésedre.
3/23 anonim válasza:
En 1 milliard euroz keresek, de sajnoa meg nem talaltam meg
5/23 anonim válasza:
Vidéki város, gyakornok mérnök, bruttó 374 ezer párszáz. Nettóban kb. 249 ezer. Plusz évi 252 ezer cafeteria. Háromhavonta 10 ezer körüli bónusz, év végi jutalom 100 körül (nettó).
6/23 anonim válasza:
500 nettó, Pest megye, technikus
8/23 anonim válasza:
Sokat. De sajnos keveset találok. Ezen az oldalon úgyis mindenki kamuzik, mert megteheti. A legtöbben kiélik a nyomorukat és behazudnak valami irreálisan magas számot, míg mások sápítoznak, hogy ők milyen keveset kapnak.
9/23 anonim válasza:
400 nettó, főváros, villamosmérnök.
10/23 anonim válasza:
Pest megyében miért olyan hihetetlen a 400-500 nettó kereset? A ketkedonek írom ezt. Biztos vannak kamusok, de én őszinte voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!