Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentősen magasabb bért csak...

Jelentősen magasabb bért csak váltással lehet elérni?

Figyelt kérdés

2,5 éve, a diplomám kézhezvétele óta dolgozom egy munkahelyen, mérnöki irodán.

Viszont, én nagyon elégedetlen vagyok a fizetésemmel, még csak a bruttó 400 ezer forintot karcolja alulról.

Véleményem szerint, ez mérnöki diplomával,angol-német kommunikációs szintű nyelvtudással kevés.Főleg úgy,hogy nem vagyok már kezdő.

Ezzel a céggel az a baj,hogy nincs rendes emelés, hanem csak 15-20 ezer forint évente.

Ha évi 10-15 százalék lenne, azt mondom oké.

Amikor felvettek, pályakezdőként túl keveset mondtam.

A cég külföldi tulajdonú, az anyaországon ezt a céget építik lefele, itt meg építik fel, vagy építenék, mert itt kisebbek a bérköltségek.

2019. febr. 3. 09:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen csak váltással érhető el nagyobb béremelés. Néha felmondás belengetésével, de ez ritkább.

Gondolj csak bele. Besétálsz, elmondod, hogy az igényed + bruttó 150 ezer. A főnök rábólint, legyen. Kiszivárog a hír, tök mindegy hogyan és honnan, ki fog. Holnap megy a következő emelésért, majd a harmadik, a negyedik.

Ha egy embernek megadják, az olyan lavinát indít el, ami sosem fog megállni. Ezért van az, hogyha tetemesebb emelést szeretnél az valószínű csak váltással fog menni.

2019. febr. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!